Видалення волосся можливо завдяки сучасному методу, який користується популярністю. Річ йде про лазерну епіляцію, яку обирають мільйони сучасних жінок. Якщо потрібна лазерна епіляція, можна звернутися до мережі салонів краси «TK Laser». Це один з самих популярних засобів отримати гладеньку та м’яку шкіру. Ознайомимося з методом детальніше.

Епіляція за допомогою лазера: особливості процедури

Якщо потрібно видалити темне волосся з різних ділянок шкіри, використовують спеціальний пристрій – лазерний епілятор. Він впливає лише на волосяну цибулину та не пошкоджує шкіру. При цьому він взагалі не травмує ніжні ділянки шкіри. Апарат діє по принципу світлового імпульсу, який впливає на окремі зони шкіри. Промінь лазера проникає в волосяний фолікул та за допомогою температури руйнує його. Припиняється живлення волосяної цибулини. Отже, метод може позбавити жінку віл появи волосся практично назавжди. Це зручно та безпечно. При цьому вартість такої процедури залишається на доступному рівні.

Особливо популярні зони для проведення процедури лазерної епіляції – це бікіні, ноги, спина, живіт, пахви, гомілки та інші. Багато жінок використовують метод для видалення волосся на обличчі.

Кожну жінку цікавить питання вартості процедури. Відповідаючи на це питання, слід звернути увагу на такі показники як зона на тілі, кількість сеансів та інші. У будь-якому разі послуги лазерної епіляції доступні для багатьох жінок.

Методи та етапи проведення лазерної епіляції

Метод лазерної епіляції залежить від типу пристрою, який використовує майстер. Під час процедури можна використовувати олександритовий, неодимовий чи діодний лазер. Кожен з них відрізняється особливостями.

Лазерна епіляція проходить в спеціально обладнаних кабінетах. Фахівці використовують одноразовій витратні матеріали та дезінфікують прилади перед роботою.

Можна відокремити наступні етапи процедури:

  • Консультація майстра щодо протипоказань.
  • Сеанс епіляції.
  • Обробка зон після усіх маніпуляцій.

Під час процедури косметолог обробляє зону контактним гелем. Він використовується як провідник для лазера. Тривалість процедури від 15 хвилин до однієї години. Після процедури зона обробляється загоювальним кремом для швидкого зняття почуттів дискомфорту. Він також усуває почервоніння шкіри та сприяє її скорішому відновленню.

Отримати більше інформації о процедурі та записатися на прийом можна на сайті салону краси.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь