Не кожен виробник легкових автомобілів орієнтує свій модельний ряд на сімейного споживача. У цьому випадку транспортний засіб повинен мати підвищену безпеку. Гарантувати водію та пасажирам комфорт в русі. Широкий модельний ряд у дилера https://www.arma-motors.ua/ представляє останні напрацювання французького виробника. У кожній машині реалізовані найсучасніші системи активної та пасивної безпеки людей у кузові авто.

Основні переваги модельного ряду

Тенденція до подорожчання палива для автомобілів зберігатиметься й надалі. Виробник це чудово розуміє. Саме тому він сконцентрував свої зусилля на тому, щоб знизити апетити своїх транспортних засобів. Але, при цьому, зберігши досить високу потужність силових установок для динамічних поїздок у місті та за межами населених пунктів. До інших переваг варто додати:

  1. Привабливий, сучасний зовнішній та внутрішній дизайн авто.
  2. Наявність численних аксесуарів у базовій комплектації із заводу виробника.
  3. Простота фіксації спеціально дитячого крісла для маленьких пасажирів.
  4. Покращені характеристики підвіски для доріг із різноманітним покриттям.
  5. Сучасні гальмівні системи на два контури для підвищення безпеки.

Виробник зробив все можливе, щоб водій почував себе за кермом французької машини максимально впевнено. Рено Колеос купити новий можна як у базовій, так й розширеній комплектації. Окрім цього, популярний автомобіль має кілька силових установок на вибір. Варіатор замість механічної коробки.

Що входить до базової комплектації

Все залежить від конкретного автомобіля. Стандартна машина для міста та позашляховик сильно відрізняються за технічними та експлуатаційними параметрами. Відповідно, їх комплектація трохи відрізнятиметься один від одного. Але є стандартні опції, які можна побачити в будь-якому сучасному автомобілі під торговою маркою Рено:

  • кілька подушок безпеки, спереду та з боків;
  • ремені безпеки з широкими індивідуальними налаштуваннями;
  • система, що перешкоджає блокуванню коліс при гальмуванні на високій швидкості;
  • грамотний розподіл гальмівного зусилля по всіх колесах машини;
  • автоматичне блокування дверей із початком руху.

Остання система особливо високо цінується людьми, у яких з’явилися діти. Маленькі пасажири не завжди можуть адекватно оцінити небезпеку відкриття дверей під час руху у щільному міському потоці. Renault Express купити можна не тільки для себе, але й для ведення невеликого, сімейного бізнесу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь