Якщо з таким проханням звертатися до стандартних кас залізничного вокзалу, необхідно як мінімум вистояти живу чергу та надати паспорти та свідоцтва про народження дітей, щоб мати можливість купити кілька квитків. Завдяки покупці квитків онлайн https://proizd.ua/ru, оформити будь-яку кількість проїзних документів можна в домашніх умовах одним членом сім’ї.

Популярні напрямки для поїздок влітку

З приходом теплої пори року, Укрзалізниця за найпопулярнішими напрямками руху додає кілька поїздів. Це необхідно, щоб задовольнити потреби пасажирського потоку, що пропорційно зростає. Якщо орієнтуватися на попит минулого року, люди особливо активно купують квитки до Карпат та Одеси. А найпопулярнішими поїздами варто виділити:

Номер потягу Станція відправлення Місто прибуття Час в дорозі
015О Харків Ясиня 14:24
041П Дніпро Трускавець 17:50
105К Київ Одеса 8:58
004П Запоріжжя Ужгород 23:10

 

Більшість поїздів далекого прямування перебувають у дорозі понад 10 годин. Щоб подорож була максимально комфортною для сім’ї, досвідчені мандрівники рекомендують викуповувати окреме купе чи проліт у плацкартному вагоні. Сторонні люди в цьому випадку не заважатимуть своєю присутністю.

Чи можна заздалегідь купувати квитки

Складений розклад руху потягів стабільний. Якщо купити квитки навіть за місяць до відправлення, вони залишатимуться дійсними. А поїзд на станцію відправлення прибуде у строго призначений час. Достатньо показати провіднику QR-код на будь-якому мобільному гаджеті, щоб він впустив вас у вагон та дозволив зайняти свої місця. Не варто забувати, що разом із квитком необхідно показати паспорт.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь