Все більше підприємців, незалежно від форм власності, переходять на новий, більш зручний та корисний вид ведення документації. Електронний формат дозволяє мінімізувати кількість паперу. А найголовніше, хмарна технологія https://stcentr.com.ua/sota/ гарантує можливість зазирнути у будь-який документ з власного мобільного пристрою без прив’язки до офісного комп’ютера.

Електронна каса

Ведення підприємницької діяльності вимагає від власника бізнесу, щоб він зареєстрував та використовував РРО. Але, завдяки хмарним технологіям перетворити на касовий апарат можна будь-який сучасний смартфон. Хмарний програмний реєстратор повністю відповідає вимогам законодавства та дозволяє вести облік всіх розрахункових операцій. До переваг варто додати:

  1. Задовольняє потреби практично будь-якого бізнесу.
  2. Простий та зрозумілий інтерфейс, навіть для новачка.
  3. Навчання на пристрої займає всього декілька хвилин.
  4. Можливість зареєструвати декілька касирів та окремих кас.
  5. Веде як готівкову, так і безготівковий розрахунок.

В даному випадку, це найдешевший та зручний формат ведення підприємницької діяльності. Електронна каса https://stcentr.com.ua/sota-kasa/ забезпечується доступом до хмарного сховища 7 днів на тиждень, 24 години в добі. Програма може працювати не тільки в смартфоні, але й на планшеті, ноутбуці, стаціонарному комп’ютері.

Програмне забезпечення для великого бізнесу

Роздрібна торгівля, особливо виїзна з великою кількістю кас та продавців може створити хаос в веденні бухгалтерського обліку. Щоб цього не сталося, потрібно встановити сучасне програмне забезпечення здатне підтримувати велику кількість кас та обробляти суттєвий об’єм даних. Крім офіційної реєстрації податкових електронних чеків, програмне забезпечення має й інші можливості:

  • фіскальний номер чеку перевіряється через функціонал податкової;
  • необмежена кількість зареєстрованих кас, активних точок продажу;
  • особливо добре поєднується з великою номенклатурою на складі;
  • відправка чеків покупцю на електронну скриньку, або QR-код;
  • формування звіту за декілька секунд, автоматично.

Програмне забезпечення https://stcentr.com.ua/cashalot/ суттєво економить кошти підприємства. Гарантує автоматичний та точний розрахунок податку, який необхідно заплатити державі в певний відрізок часу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь