Міні трактор у сільському господарстві

0
927

Спеціальна, сільськогосподарська техніка здатна суттєво спростити ведення сільськогосподарської діяльності. Особливо якщо ділянка землі перевищує за площею кілька соток. Купити мінітрактор буде правильним рішенням, якщо фермер хоче збільшити кількість продукції, що вирощується, і зменшити фізичні навантаження на себе і свою сім’ю. Крім цього, техніку можна використовувати й для інших, не менш важливих завдань практично цілий рік.

Секрет популярності мінітрактору

Асортименти техніки досить великі, у тому числі доступні трактори, вироблені в Китаї. Але варто розуміти, що сільськогосподарська техніка, навіть в умовах невеликого фермерського господарства, піддається постійним навантаженням. Щоб не стикатися з постійною необхідністю ремонту та регулювань, краще спочатку віддати перевагу одному з японських брендів. Перевірені часом, вони набагато довше прослужать своєму власнику:

  1. Kubota – простота технічного обслуговування та невибагливість в експлуатації.
  2. Iseki – доступна вартість та універсальність використовуваного навісного обладнання.
  3. Yanmar – досить потужна сільськогосподарська техніка за невеликих габаритів.
  4. Mitsubishi – досить популярні трактори практично у всіх куточках Європи.

Купити японський мінітрактор буде правильним рішенням, тому що до них завжди є в наявності необхідні витратні матеріали та оригінальні запасні частини. Але, головною перевагою всіх японських міні тракторів варто виділити той факт, що вони набагато економічніші в експлуатації, ніж будь-які інші аналоги. Власник техніки не витрачає час на його ремонт та часте обслуговування.

Реальна сфера застосування міні-трактора

Як правило, техніка не має закритого кузова. З одного боку, це суттєво впливає у бік зниження вартості сільськогосподарської машини. З іншого, обмежує можливість експлуатації у негоду. Правильно підібране навісне обладнання розширює сферу експлуатації, перетворюючи трактор не тільки на інструмент для рихлення землі:

  • аерація ґрунту за допомогою спеціальних інструментів;
  • трактор здатний тягнути за собою сівалку відповідного розміру;
  • коробка відбору потужності підключиться до сінокосарки;
  • можливість навісного обладнання на передню частину;
  • трактор здатний тягнути за собою досить великий причіп.

Вибір техніки досить великий, як за фізичними розмірами, так і потужністю дизельного або бензинового двигуна. Купити мінітрактор kubota як помічник фермера, буде наймудрішим рішенням. Найкраще це зробити до початку весняних робіт, коли асортимент техніки найбільший із доступними сезонними цінами для покупця.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь