Надійний стартерний АКБ для мотоцикла

0
39

На відміну від легкового автомобіля, мотоцикл експлуатується у жорсткіших умовах. Крім цього, двигун, створюючи додаткову вібрацію, може зруйнувати мото акумулятори, якщо вони будуть недостатньо міцними за своєю конструкцією. Існує кілька важливих аспектів вибору. Завдяки яким джерело живлення прослужить не один сезон, забезпечуючи власника мотоцикла надійним витратним матеріалом.

Найкраща конструкція батареї

Звичайний, свинцево-кислотний акумулятор цілком впорається з поставленим завданням, запуском мотора. Але не всі вони видають досить великий стартерний струм, якщо мотоцикл обладнаний електричним стартером. Невеликий за габаритами АКБ фізично неспроможний видавати великий за силою стартерний струм, щоб розкрутити одноциліндровий чи багатоциліндровий двигун. Гелеві джерела живлення мають такі переваги:

  1. Кислота ніколи не залишить банки, навіть якщо мотоцикл нахилити.
  2. Практично не потребує регулярного технічного обслуговування.
  3. Набагато краще витримує сезонне зберігання у зимовий період.
  4. Добре пручається підвищеній вібрації та трясці.
  5. Акумулятор з гелем в середині має відносно невеликі розміри.

Важливо: практично всі батареї з гелем замість рідкого електроліту демонструють достатню силу стартерний струм, щоб запустити мотор не лише влітку, а й на початку весни, наприкінці осені. Знижена температура повітря та загусла моторна олива не будуть причиною важкого запуску двигуна в роботу. Головне грамотно підібрати акумулятор https://baterka.ua/ з усіх технічних характеристик для свого мотоцикла.

На що варто звертати увагу

Вибираючи нове джерело живлення, спочатку варто звертати на фізичні розміри батареї. Заводи випускають неймовірно велику різноманітність акумуляторів, щоб задовольнити всіх виробників мото техніки. Якщо батарея не відповідає розміру, надійно закріпити її на робочому місці буде проблематично. До інших факторів вибору варто додати:

  • номінальний показник вольтажу 12 чи 6;
  • сила стартерного струму, критично важлива в холодну пору року;
  • розташування на корпусі позитивної та негативної клеми;
  • універсальне кріплення силових проводів або специфічне;
  • виробник теж може грати роль для покупця.

Достатньо заглянути на https://baterka.ua/product-category/aksesuary-do-akumulyatoriv/, щоб можна було самостійно підібрати оптимальний за всіма характеристиками акумулятор для мотоцикла, мопеда, скутера чи квадроцикла. Невеликі за габаритами батареї ідеально підходять і для іншої техніки, конструкції якої використаний двигун від мотоцикла.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь