У будь-якому фермерському господарстві додаткова сільськогосподарська техніка не лише полегшує повсякденну працю. Достатньо купити трактор сучасної конструкції, щоб підвищити врожайність поля. Збільшити поголів’я худоби, своєчасно та в потрібній кількості запасати корм для тварин.

Нова техніка економічно вигідніша

Ціна на новий трактор значно вища, ніж на аналог із вторинного ринку. Але, стара техніка потребує постійного технічного обслуговування. Періодичну заміну зношених деталей, регулювання мотора та навісного обладнання. Новий трактор має свої технічні та експлуатаційні переваги:

1. Мінімальна витрата палива за максимальної продуктивності.
2. Поліпшені показники трансмісії.
3. Можливість встановлення сучасного навісного устаткування.
4. Прекрасні умови роботи всередині закритої кабіни, що опалюється.
5. Трактор створює мінімальне навантаження на ґрунт.

Важливо: перші кілька років повсякденної експлуатації техніка потребуватиме лише періодичної заміни витратних матеріалів та заправки якісним дизельним паливом. Грамотно розроблений мотор легко запускається в роботу електричним стартером у літній та зимовий період експлуатації.

Особливості вибору

Головними критеріями вибору варто виділити потужність трактора для сільськогосподарської діяльності. Вона не повинна бути надмірною, щоб не витрачати сили техніки марно. Недостатня потужність призводить до швидкого зносу двигуна та трансмісії. Неможливість транспортувати за трактором вантажний причіп із сільськогосподарською продукцією або посадковим матеріалом

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь