Електрокари набувають шаленої популярності в світі за останне десятиріччя. Ця популярність не обходить стороною і Україну. Особливим попитом користуються електрички зі Сполучених Штатів, особливо після того, як було відмінено НДВ при їх розмитненні. На що ж варто звертати увагу, купуючи заокеанський електромобіль?

Запас ходу — в першу чергу

Від цього буде залежати, наскільки далеко ви зможете переміщатись на вашому EV. Чи зможете ви пересуватись лише містом, чи матимете змогу подорожувати країною? Наприклад, моделі Nissan Leaf 2013-2016 року дозволяють долати до 150 км без додаткового заряду аккумулятора. Це виключно міські електрокари. Сюди ж можна віднести і Ford Focus 2013 року. Тоді як більш нові автомобілі проїдуть до 300 км, перетворюючи їх на ідеальні авто для сімейного відпочинку за містом та навіть для невеликих подорожей країною.

Найбільші показники за цим параметром мають машини Tesla. А саме — Model S, яка в ідеальних умовах здатна проїхати понад 700 км.

У співвідношенні “ціна-якість” саме Тесла є найкращим вибором серед всіх електрокарів у світі.

Місткість багажника і салона

Другий важливий показник, від якого буде залежати характер ваших поїздок. Так, BMW i3 — дуже компакте авто, яке скоріше підходить для щоденних бізнес-поїздок. А от Chevrolet Bolt — доволі просторий електромобіль, в який вміститься навіть велика родина вкупі зі всіма речами.

Географія електромобілю на аукціоні

Від цього показника залежить кінцева вартість доставки автомобіля. Чим ближче автівка знаходиться до порту відгрузки, тим дешевше вона обійдеться “під ключ”. Зазвичай географічне положення ТС вказується в самому лоті аукціона.

Підібрати машину з економією на доставці допоможуть в AMERICA MOTORS. Компанія продає та купує б/в автівки з 2016 року і за цей час встигла допомогти тисячам автолюбителів стати власниками надійних та якісних транспортних засобів зі Штатів.

Послуга “Під ключ”, яку надає AMERICA MOTORS, включає в себе кваліфіковану допомогу з придбання авто на всіх етапах:

  • підбір;
  • доставка;
  • митне очищення;
  • сертифікація;
  • ремонт.

Підібрати електромобіль з Америки можна за посиланням: https://americamotors.com/auction/electroauto. Залишайте заявку на сайті сьогодні! Менеджери зв’яжуться з вами найближчим часом і проконсультують по всіх важливих питаннях стосовно купівлі автомобілю.

Також ви можете поставити своє старе авто на комісійний продаж. Детальну інформацію можна отримати у експертів компанії.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь