Послуги СТО «Мега-Сервіс» у Броварах

0
342

Процедура розвал-сходження повинна проводитися на постійній основі. Якщо було якесь втручання в ходову частину, водію необхідно звернутися до компанії, яка спеціалізується на послугах розвал-сходження. Досвідчені фахівці забезпечать легкість управління та нададуть рухомості транспортному засобу. Послуга розвал-сходження Hunter 3D надає можливість зробити все з максимальною точністю. Це дозволить підвищити рівень комфорту в процесі руху транспортного засобу.

Особливості послуги розвал-сходження для авто

Для розвал-сходження використовується якісна комп’ютерна стійка Hunter 3D. Вона була спроектована з урахуванням усіх вимог високотехнологічних сервісних центрів. На цьому стенді можна обслуговувати комерційні та легкові автомобілі. Які особливості експлуатації стенда можна відокремити:

  • Максимальна точність вимірювання завдяки підключенню до комп’ютера.
  • Можливість отримати чітку та якісну картинку.
  • Унікальна вимірювальна система.
  • Наявність 4 відеокамер.

Система Hunter 3D дійсно якісна та ефективна. Вона використовується на автосервісах Києва. Наприклад, фахівці СТО «Мега-Сервіс» здійснюють розвал-сходження на стенді Hunter 3D за оптимальними цінами. Як замовити цю послугу, можна дізнатися у фахівців на сайті. Задля цього потрібно ознайомитися з контактною інформацією та оформити запис онлайн.

Послуги СТО «Мега-Сервіс»

Мега-Сервіс Бровари – це сучасна компанія, яка обслуговує клієнтів з різними потребами. Фахівці працюють якісно та обслуговують транспортні засоби швидко. Послуги надаються для усіх частин автомобіля. Можна звернутися задля того, щоб відремонтувати генератори, стартери, елементи двигуна, рульові рейки, шарові опори тощо. На всі виконані роботи розповсюджується гарантія.

Компанія понад 20 років спеціалізується на ремонті автомобілів різних моделей та марок. Завдяки великому досвіду усі послуги виконуються на високому професійному рівні.

В СТО в Броварах можна звернутися для отримання послуг в оперативні строки. Серед найбільш поширених видів послуг можна відокремити проточку гальмівних дисків, фарбування автомобіля, технічне обслуговування двигуна та його частин, полірування фар. СТО має свій власний малярний цех, що дозволяє проводити малярні роботи на високому рівні. Тому кожен клієнт може замовити ремонті роботи в залежності від потреб. Для отримання додаткової інформації стосовно замовлення послуг можна переходити на сайт компанії.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь