Як відомо, головною метою електросистеми автомобіля виступає подача іскри до двигуна. Свічки запалювання в цьому процесі грають далеко не останню роль. Призначення даного механізму у транспортному засобі – це створення іскри для підпалювання паливно-повітряної суміші, яка утворюється в камері згорання циліндра двигуну. Як обрати свічки запалювання для автомобіля, дізнаємось далі.

Особливості вибору свічок запалювання в авто

Повноцінна робота двигуна в авто залежить від якості іскри. Чим краще підпалюється паливо, тим буде вище потужність мотору. Неякісні свічки можуть привести до втрати потужності чи збільшення витрат пального. Також однією з вагомих причин можна відмітити швидкість зносу.

Сьогодні виробники пропонують декілька різновидів свічок запалювання в залежності від характеристик. Так, можна обрати свічки платинові чи іридієві. Кожен з них має свої особливості та переваги. Так, серед переваг платинових свічок можна відокремити довгий ресурс, покращення якості підпалу паливної суміші. Іридієві свічки мають такі ж самі переваги. Але можна додати ще декілька моментів – стійкість до окислення, міцність та інші. Ви можете обрати свічки в залежності від потреб та свого транспортного засобу.

Де купити свічки запалювання?

Інтернет-магазин Vag Parts пропонує величезний вибір свічок запалювання для автомобілів різних марок та моделей. Для вибору оптимального варіанту можна перейти на сайт та ознайомитися з віртуальним каталогом. Ви зможете сформувати замовлення дуже швидко. Необхідно лише обрати свічки та уточнити технічні показники. Серед головних технічних показників свічок можна відмітити:

  • Форма керамічного ізолятора.
  • Матеріал виготовлення центрального електрода.
  • Кількість бокових електродів.
  • Діаметр частини з різьбою.

Параметри вказує виробник. Змінювати свічки потрібно в залежності від ряду факторів. Взагалі у сервісній книжці, яка йде до автомобіля, вказаний термін експлуатації. У деяких випадках свіча може працювати не на повну потужність. Це може трапитися якщо різко надавити на педаль газу. Пальну буде не повністю згорати.

Отже, змінювати свічки на нові варто у будь-якому разі. Важливо обрати модель в залежності від потреб. Звернувшись до фахівців інтернет-магазину, можна підібрати свічки запалювання для свого автомобілю в залежності від параметрів та інших факторів. У разі виникнення складнощів можна отримати консультацію по вибору оптимального варіанту.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь