Як вибрати диски для AUDI

0
62

Широкий асортимент, відразу від кількох виробників, завжди ставить у глухий кут не тільки початківця, але й досвідченого водія. Адже грамотно підібрані за всіма параметрами колісні диски https://roadstyle.com.ua/audi/, дозволять не тільки підвищити безпеку машини на асфальтованому покритті. Диски покращують візуальну привабливість індивідуального транспортного засобу.

На що варто звертати увагу

Зовнішня привабливість важлива водіям, але починати вибір завжди необхідно з технічних параметрів. Саме вони визначатимуть можливість встановлення деталі на машину. Банальна розбіжність кількості отворів та болтів кріплення, не дозволить встановити на машину навіть найдорожчі та найпривабливіші диски з асортименту. Важливими параметрами вибору варто виділити:

  1. Допустимий діаметр диска для вашої моделі автомобіля.
  2. Ширина деталі, щоб вона не заважала водінню транспортного засобу.
  3. Кількість спиць, що їх більше, тим міцніше конструкція.
  4. Мінімальна вага диска дозволить швидше розганятися після зупинки.
  5. Загальна якість виконання деталі, яка опиниться в руках.

Останній фактор відповідає не лише за візуальне сприйняття. Якісна обробка дозволить швидко та без труднощів збалансувати колесо, у повністю зібраному стані. Неякісна обробка загрожує не тільки биттям колеса під час його обертання, а й нерівномірною міцністю. Наїзд навіть на невелику перешкоду може спричинити тріщину або повну руйнацію диска, небезпечну на будь-якій швидкості у місті та за межами населеного пункту.

Секрет популярності литих дисків

Штамповані та зварні конструкції із заліза встановлюють на автомобілі недорогих марок, щоб не підвищувати вартість транспортного засобу. Крім цього, у сталевих коліс практично немає інших технічних та експлуатаційних переваг. Литі колеса зі спеціального, полегшеного сплаву можуть похвалитися такими перевагами під час тривалої експлуатації:

  • просте та надійне встановлення безкамерного комплекту шин низького профілю;
  • легкі диски знижують витрату палива та зменшують гальмівний шлях;
  • підвищують динаміку розгону будь-якого транспортного засобу;
  • набагато простіше досягти балансування за допомогою невеликих вантажів;
  • у разі виникнення подряпин, диски піддаються реставрації, поліруванню.

Вибираючи диски для ауді, варто пам’ятати, що лита конструкція розрахована на гарне асфальтоване покриття без великої кількості вибоїн та вм’ятин. Якщо машина експлуатуватиметься переважно у сільській місцевості, варто підібрати комплект дисків з окремої категорії. З покращеними характеристиками міцності.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь