2025 Mazda CX-70

0
436

Огляд

Новий Mazda CX-70 та його однорічний побратим CX-90 — це середньорозмірні позашляховики, які побудовані за схожим шаблоном з такими конкурентами, як Jeep Grand Cherokee та Grand Cherokee L. CX-70 — дворядний, розрахований на п’ять пасажирів, тоді як CX-90 має три ряди сидінь і може вмістити до восьми пасажирів. Ми вважаємо, що рішення Mazda запропонувати два окремі шильдики є дивним, оскільки CX-70 є віртуальним двійником CX-90 — такого ж розміру, але без заднього ряду сидінь. (Grand Cherokee L довший в цілому і має довшу колісну базу.) Більше того, CX-70 пропонує ті ж самі рядні «шістки» та плагін-гібридні силові агрегати, що і його брат, а єдиними реальними відмінностями CX-70 є варіанти оздоблення інтер’єру та екстер’єру, а також перепланований вантажний відсік. Ґрунтуючись на нашому досвіді роботи з CX-90, ми очікуємо, що CX-70 буде таким же розкішним і вишуканим позашляховиком. Ми просто не впевнені, чому його позиціонують як іншу модель, враховуючи, що ці дві моделі по суті ідентичні, окрім кількості сидінь. Дізнайтеся більше: CX-70 2025 надає покупцям Mazda більше можливостей

Що нового у 2025 році?

Модель CX-70 є новинкою в лінійці Mazda на 2025 рік, хоча сам автомобіль по суті такий самий, як і CX-90, який був представлений минулого року. CX-70 має затемнену зовнішню обробку, щоб диференціювати його, а також новий дизайн коліс. Mazda також додає такі функції, як інтеграція з Amazon Alexa, а у вантажному відсіку з’явився відсік для зберігання речей під підлогою.

Читайте також: Ці дві моделі Polestar з’являться цього року

Ціна та яку купити

Очікується, що ціна на Mazda CX-70 2025 року стартуватиме від $45 000 і сягатиме $61 000 залежно від комплектації та опцій.

65bfa464e3530.webp

Mazda не оголосила ціни та комплектації CX-70, але компанія повідомила, що він буде пропонуватися в меншій кількості комплектацій, ніж CX-90. Моделі S матимуть більш потужну 340-сильну версію рядної «шістки», тоді як базові версії оснащуватимуться 280-сильною «шісткою».

Двигун, трансмісія та характеристики

Усі негібридні моделі CX-70 оснащуються 3,3-літровим рядним двигуном з турбонаддувом потужністю 280 к.с. у базовій комплектації та 340 к.с. у комплектації S. Ми виявили, що цей силовий агрегат є потужним і плавним у CX-90, але восьмиступінчаста автоматична коробка іноді неохоче підкоряється командам, що надходять від підрульових перемикачів, встановлених на кермі. Коли у нас з’явиться можливість поїздити на CX-70, ми повідомимо, наскільки його ходові якості відрізняються від CX-90, але ми очікуємо, що за кермом вони будуть схожими, оскільки вони мають спільну платформу. Однак можуть бути невеликі відмінності в налаштуваннях підвіски.

Економія пального та реальна витрата пального

Агентство з охорони навколишнього середовища ще не оприлюднило показники економії пального для CX-70, але показники CX-90 дають нам гарне уявлення про те, що він може запропонувати. Його комбінована витрата пального становить 25 миль на 100 км пробігу. Гібридна версія з можливістю підзарядки обіцяє набагато кращу економію пального та невеликий повністю електричний запас ходу, тому зверніть увагу на цю модель, якщо ви зацікавлені в більш економному CX-70.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь