Класифікація автомобільних аптечок встановленого зразка

0
8

На жаль, багато автолюбителів досить швидко після здачі іспитів і отримання водійського посвідчення забувають, що саме включає в себе автомобільна аптечка. Саме цей факт пояснює ту розгубленість і не правильність їх дій при виникненні екстремальних ситуацій. Отже, вміст автомобільної аптечки сьогодні строго регламентується встановленими правилами дорожнього руху, повний список, а також термін придатності представлений в інструкції, яка є в кожному наборі. Ось ще важливі доповнення, які слід враховувати водіям при виборі аптечки для свого ТЗ.

Варіанти аптечки залежно від допустимої кількості перевезених пасажирів

У зв’язку з тим, що своєчасно зупинене кровотеча за допомогою джгута чи перев’язувального матеріалу здатне зберегти життя потерпілому, а їх в одній аварії може бути відразу декілька, автомобільні аптечки встановленого зразка діляться на 2-а варіанти комплектації за своїм кількісним вмістом:
1. Місткість ТС не більше 9 осіб включно з водієм.
2. Допустима кількість перевезених пасажирів перевищує 9 осіб.

Різниця полягає в більшій кількості перев’язувального матеріалу і пристосувань для ручної вентиляції легенів (штучного дихання). Нові, поки ще не затверджений правила, які стосуються комплектації автомобільних аптечок містять вимоги наявності в них спеціальних бинтів CAT. Смарт бинти останнього покоління дозволяють зупинити навіть саме сильна кровотеча користувачеві, який не має медичної освіти і необхідного досвіду. Повний список вмісту майбутніх аптечок представлений на сайті TOBIPORADA і доступний для ознайомлення всім бажаючим.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь