Сільське господарство — це вразлива галузь, яка потребує системного вдосконалення технологічних циклів. Велика увага в підвищенні ефективності сільськогосподарського виробництва приділяється модернізації та оновленню техніки, задіяної в прибиранні, переробці, транспортуванні і зберіганні сільгосппродукції. У зв’язку з цим, в агросекторі з’являється все більше підприємств, що спеціалізуються на виробництві інноваційної сільськогосподарської техніки.

Редуктори для сільськогосподарського обладнання: сфери застосування

Використання сучасної інноваційної техніки дозволяє фермерським господарствам, сільгосппідприємствам знизити собівартість агротехнічних заходів, отримати відчутний економічний ефект.

  • При виготовленні плугів, сівалок застосовують циліндричні, черв’ячні і конічні редуктори.
  • Сепаратори, калібратори призначені для роботи в складі комплексів з переробки рослинної сировини, виробництва гранул і брикетів для відділення із сумішей сторонніх предметів. Для передачі крутного моменту на приводний вал сепаратора встановлюється черв’ячний мотор-редуктор.
  • Планетарні редуктори, що характеризуються надійністю і довговічністю, особливо користуються попитом на виробництвах приводу млинів. При компактних розмірах і невеликій масі планетарні редуктори характеризуються високим передавальним числом.
  • Норії — підйомно-транспортне обладнання для вертикального переміщення зерна, продуктів його переробки, сипучих сумішей. Застосовуються на елеваторах, борошномельних заводах, хлібоприймальних підприємствах, зерноскладах. Потужність мотор-редуктора для норії підбирається в залежності від висоти шахти і характеристик продукту, що транспортується.
  • Мотор-редуктор для шнекового транспортера виробляє подачу і розподіл кормів на тваринницьких фермах.
  • У виробництві конвеєрів, елеваторних комплексів застосовуються циліндричні, черв’ячні мотор-редуктори.

Де купити мотор-редуктори для виробництва сільгосптехніки

Купити оригінальну приводну техніку, редуктори, електродвигуни відомих брендів I.Mak Reduktor, Motive, Chiaravalli можна в компанії «Техно-Привід», яка ось уже понад 10 років є надійним партнером виробників сільськогосподарської техніки для українських аграріїв. Компанія за цей час зарекомендувала себе як надійний партнер для малих підприємств і великого бізнесу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь