Не зважаючи на періодичні підвищення вартості електроенергії, електромобіль все одно залишається найвигіднішим в експлуатації в перерахунку на один кілометр шляху. Але, чи варто віддавати перевагу авто зробленому в Китаї Honda m-nv, якщо у продажу є й інші, не менш відомі та популярні марки електрокарів. Чому китайська техніка продовжує демонструвати надійність та довговічність у відносно новому виді транспорту на світових дорогах.

Статистика – точна наука

Якщо орієнтуватися виключно на світ цифр, китайські виробники індивідуального автомобільного транспорту впевнено лідирують у цій галузі. Виробники завжди прагнули випускати для ринку транспорту лише якісну, повністю перевірену продукцію. Високий рівень репутації не підвів і в цьому випадку. Основними факторами надійності та якості автомобілів з Китаї варто виділити:

  1. Досить суттєвий пробіг на одному заряді вбудованих акумуляторів.
  2. Швидкісна зарядка до показника 80% ємності тягових джерел живлення.
  3. Комфортабельність та загальна безпека салону для пасажирів.
  4. Можливість заряду від побутових джерел електрики, розеток.
  5. Постійне вдосконалення кожної моделі машини.

Honda давно є на ринку автомобілів в Україні. Завдяки наявності сервісного обслуговування, машина здатна проїхати неймовірно великий пробіг без будь-яких механічних та електронних поломок. У тому числі пов’язаних з передчасним зносом акумуляторних тягових батарей.

Кросовер на базі електромобіля

Фактичний стан доріг в країні істотно впливає на вибір типу кузова потенційними водіями. Звичайний седан може бути комфортним для пасажирів, але тільки у випадку ідеального стану асфальтованого або бетонного полотна. Китайський кросовер користується великою популярністю, не тільки внаслідок використання електричного двигуна замість бензинового або дизельного:

  • підвищений кліренс рятує від ударів по днищу;
  • машина здатна долати ґрунтові відрізки дороги;
  • якісний захист електроніки від пилу та підвищеної вологості;
  • поліпшені спортивні характеристики, динаміка розгону;
  • досить висока швидкість руху по трасі з різним покриттям.

Динамічний автомобіль буде ідеальним рішенням, як основне або додаткове сімейне авто для міста та заміських поїздок. Як показує практика, мережа електричних заправок швидко розширюється з кожним місяцем. Роблячи експлуатацію електромобіля китайського виробництва максимально комфортною та економічно вигідною.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь