Оцінка транспортних засобів. Оцінка вартості машин

0
173

Оцінка транспортних засобів або оцінка вартості машин – це послуга, що допомагає власнику такого майна, прийняти правильний вибір: продати, передати під заставу або в постійне користування, подарувати чи внести до уставного капіталу підприємства тощо.

Експертна оцінка авто в Києві чи в іншому місті – це можливість звернутися до якісного фахівця, що добре орієнтується у процесі визначення ринкової вартості колісних транспортних засобів. Такий експерт, як компанія Хорив www.khoriv.kiev.ua, добре володіє інформацією щодо ціноутворення автомобілів.

Часто ще виникає потреба в послузі по визначенню технічного стану машини. Так ось, ця послуга не має ніякого відношення до експертної оцінки. Щоб замовити послугу по визначенню технічного стану КТЗ, Вам потрібно звернутися до профільного сервісного центру, тобто до станції технічного обслуговування, які нададуть Вам довідку. В такій довідці або в рахунку, буде вказана інформація щодо даного стану і вартості ремонтно-відновлювальних робіт, якщо вони доцільні і потрібні.

Дуже часто оцінка вартості машин формується із урахуванням даних довідки, про яку ми згадали вище. Всі відомості приймаються до уваги, а вартість ремонту приймається до розрахунків.

Що враховує оцінка транспортних засобів? Як формується оцінка вартості машин?

Оцінка транспортних засобів або оцінка автомобіля – це послуга, що включає низку дій щодо аналізу і розрахунків, що можуть впливати на формування оцінки вартості машин. Давайте розглянемо тільки основні параметри, що беруться до уваги:

  • Рік випуску. Від року випуску залежить моральна старість даного КТЗ, а також його рівень зносу.
  • Технічний і фізичний стан. Корозія кузову, великі подряпини і вм’ятини – це все негативно впливає на ціну машини.
  • Пробіг. Перевищення його норми – це показник серйозного зносу.
  • Додаткові поліпшення. Шкіряний салон, кондиціонер та інше.
  • Модель і марка. BMW X5 не доцільно порівнювати із маркою BMW X1. Хоча це і один бренд, але різні моделі авто.
  • Тип двигуна і його об’єм, тип пального. Дизель, бензин, газ, електродвигун, гібрид.
  • Тип КПП. Автоматична коробка передач завжди коштувала дорожче. Тому вона завжди є позитивним фактором ціноутворення.

Буде корисним! Якщо Вам потрібна експертна оцінка обладнання і техніки, то радимо Вам звернутися до Експертного центру «оценка-имущества.укр». Дана компанія проводить такі роботи і пропонує своїм клієнтам вигідні умови, що завжди погоджуються і можуть формуватися на взаємовигоді.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь