Переваги оригінального АКБ Варта

0
10

Висока вартість стартерного акумулятора може відлякувати від покупки. Автомобілісти, як й звичайні люди, намагаються економити, щоб значна частина сімейного бюджету не йшла на повсякденне та періодичне для авто. Але, оригінальне джерело живлення знаменитого німецького бренду https://aet.ua/ua/car-batteries/akb-varta/ має свої переваги. Як мінімум покупець може розраховувати на повноцінну заводську гарантію.

Широкий асортимент продукції

Не всі виробники джерел харчування для легкових та вантажних автомобілів випускають досить великий асортимент своєї продукції, щоб практично кожен автомобіліст міг ідеально підібрати необхідний АКБ. Компанія Varta – приємний виняток. Водій може вибирати відповідний стартерний акумулятор за такими важливими технічними параметрами:

  1. Необхідна ємність джерела живлення.
  2. Допустимий діапазон фізичних розмірів.
  3. Сила стартерного струму необхідна для запуску двигуна.
  4. Європейське чи азіатське виконання полімерного корпусу.
  5. Повністю герметична верхня кришка здатна утримувати рівень електроліту.

Важливо: щоб полегшити встановлення нового джерела живлення, виробник доповнює на верхній кришці своєї продукції надійну ручку. Вона повністю ховається у верхню кришку, та не заважає нормальній експлуатації під час поїздки машини. Якщо водієві необхідно буде зняти АКБ, ручка дозволить це зробити швидко та без ризику отримати фізичну травму від важкого аксесуара.

Технології, що використовуються виробником

Бренд орієнтується практично на всі види сучасного транспорту та машини, випущені до 2004 року. Будь-який водій може вибрати і встановити відповідний акумулятор під капот авто, тим самим значно підвищивши надійність свого транспортного засобу. Це особливо важливо під час зимової експлуатації:

  • Superior Flooded Battery, АКБ, зроблений за цією технологією, ідеально підходить для транспортних засобів з базовою кількістю електричних споживачів на борту;
  • Enhanced Flooded Battery, покращене джерело живлення для машин середнього класу та експлуатованих переважно на міських вулицях;
  • Absorbent Glass Mat, найсучасніший акумулятор, витримує навантаження, яке створює система економії палива Start&Stop.

На відміну від інших виробників, продукція бренду Варта орієнтована насамперед на внутрішній ринок. А це означає, що німецькі стандарти якості не просто збігаються з європейськими, а за деякими показниками навіть перевершують їх. Як показує практика, з фірмовим джерелом живлення водієві доводиться набагато рідше змінювати цей витратний матеріал.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь