Петля бокових дверей фургона и полуприцепа в сборе

0
14

Для облаштування вантажного автомобіля спеціалізація якого – перевезення вантажів знадобиться авто фурнітура. Як правило, – це деталі невеликих розмірів: петля бокових дверей фургона и полуприцепа в сборе 185х50х70х3 мм, наприклад. Але функціональне значення подібних деталей велике. Крім того, що ними покращується рівень комфорту при експлуатації спеціалізованого автотранспорту, всі вони забезпечують безпеку безпосередньо вантажу та водія авто.

Якості виготовлення фурнітури, виду застосовуваного матеріалу, наявності або відсутності додаткового захисту приділяють особливу увагу. Ці фактори визначають рівень зручності користування запірною фурнітурою та тривалість її експлуатації.

Якісна петля задней двери для грузовика, фургона, прицепа в сборе с кронштейном 326x63x4 мм (цинк) позитивно впливає на геометрію дверей і процес їх дії. Відкрити або зачинити двері можна легко. Щоб уникнути перекосу під час відчинення дверей, на ній повинні бути встановлені петлі одного розміру.

Щоб встановити ворота на вантажний транспорт можна використовувати стандартний комплект фурні-тури на задні ворота. При такому варіанті досягається необхідний функціонал конструкції. Посилена фу-рнітура покращить якість установки. Комплект складається з трьох потужних дверних петель та посилених ручок.

Після завершення процесу складання воріт доречно зробити ще одну дверну установку – Т-образні фіксатори дверей. Вони складаються із двох частин і для кожної визначено своє місце кріплення. Це ворота і боковий борт.

За допомогою кріпильних елементів – болтів або заклепок фіксатори кріпляться однією частиною до воріт, іншою – до бокового борту. Будучи притебнутою прямою і відповідною частиною фіксатора відчинені двері зберігають свою нерухомість. Мимовільного захлопування воріт не станеться.

Компанія «Комтранс Україна» пропонує підібрати та купити запірні петлі для задніх дверей фургонів, ку-зовів, причепів. Ці деталі допоможуть і в модернізації автомобіля.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь