Реклама на транспорті

0
93

Велика кількість компаній має свій власний автомобільний парк. При цьому далеко не завжди його використання є повноцінним та максимально оптимальним. Досягти цього дозволяє недорога реклама на транспорті, котра сприяє більшій впізнаваності бренду в певній місцевості. Це закономірно вливає, в тому числі, на збільшення прибутку через підвищення рівня продаж товарів або ж послуг.

Основні переваги розміщення реклами на автомобільному транспорті

Розмістити рекламу на транспорті здесь доволі просто. Основні переваги такої послуги наступні:

  1. Постійне охоплення широкої аудиторії. Вона буде тим більшою, чим частіше використовується автомобіль.
  2. Відсутність потреби оплачувати рекламну площу. Цей фактор стосується тих випадків, коли автомобіль знаходиться у власності організації або ж є корпоративним.
  3. Досить тривалий термін експлуатації. В залежності від вибраного способу нанесення, використовувати рекламу на транспорті можна від 3 до 10 років.
  4. Можливість захистити кузов автомобіля від незначних подряпин. Це стосується лише місць обклеювання. Така стійкість до зовнішніх і природних впливів дозволяє довший термін підтримувати екстер’єр ТС дійсно привабливим.

Варто звернути увагу, в тому числі, і на те, що реклама наноситься не тільки на кузов, але і на скло транспортного засобу. Обклеєні плівкою можуть бути такі ТС, як легкові та вантажні автомобілі, таксі, мікроавтобуси, автобуси, тролейбуси, трамваї, літаки, гвинтокрили, катери тощо.

Способи обклеювання

Нанести рекламу на транспорту можна за допомогою фарби або ж обклеювання машини відповідною плівкою. Перший способі використовується нечасто через свою значну вартість та неможливість швидкої зміни.

Обклеювання машини здійснюється за допомогою аплікацій, вирізаних з самоклеючої плівки. Вона буває двох типів:

  1. Полотна терміном експлуатації від 1 до 3 років. Вони розрізняються за колірною гамою, товщино. І деякими додатковими характеристики. Їх застосувати дозволяється лише стосовно рівної поверхні кузова авто.
  2. Полотна терміном експлуатації від 7 до 10 років. Така лита плівка відрізняється більшою стійкість до атмосферних опадів та механічних зовнішніх впливів. Вона може біти приклеєна на нерівні поверхні.

Фахівці компанії РВК «АртЛайт» здійснюють також повнокольоровий друк реклами за допомогою широкоформатних струменевих принтерів. Для того щоб продовжити термін експлуатації подібних плівок клієнти додатково мають можливість замовити ламінування полотна.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь