Навіть відносно невелике фермерське угіддя практично неможливо обробляти та підтримувати лише ручним інструментом. Універсальний невеликий трактор, вибраний тут, легко перетворюється на незамінного помічника. Завдяки універсальним зчіпним пристроям до нього досить просто підібрати додаткові аксесуари, необхідні для вирощування та збору врожаю, догляду за свійськими тваринами.

Технічні можливості техніки

На відміну від повноцінних великих тракторів, призначених до роботи на численних полях, невеликий аналог розрахований на помірні навантаження. Невеликі обсяги робіт навіть на значній площі збільшують продуктивність праці. Мінімізують необхідність додаткової найманої сезонної робочої сили. До інших, технічних особливостей варто додати:

  1. Поліпшений показник маневреності в замкнутому просторі та на обмеженій території.
  2. Прекрасна прохідність зораною землею, заболоченою місцевістю або сипучими пісками.
  3. Розрахований на експлуатацію на пересіченій місцевості із перепадами висот.
  4. Колеса не залишають на поверхні землі глибоких слідів, що руйнують ґрунт.
  5. Помірна витрата палива, у порівнянні з великими тракторами.

Важливо: техніка, як й повнорозмірний аналог, здатна до виконання цілого списку робіт. Але за умови грамотного підбору численних аксесуарів. Кожен фермер обирає собі ті пристосування, які йому необхідні для роботи на землі або для догляду за тваринами.

Сфера застосування сільськогосподарської техніки

Мінітрактор справді універсальна машина, здатна на виконання цілого спектру різноманітних завдань. Залежно від характеристик потужності двигуна, наявність навісного обладнання та інших експлуатаційних характеристик, невеликий трактор можна використовувати для таких цілей:

  • оранка та підготовка ґрунту до засіву;
  • посів найрізноманітніших сільськогосподарських культур;
  • збирання врожаю та його транспортування;
  • покіс трави у великих масштабах;
  • як додатковий транспорт у лісовому господарстві;
  • універсальна машина у міських комунальних служб.

Універсальний мінітрактор не вимагає додаткової обробки своєї конструкції. Необхідно лише докупити відповідні аксесуари, щоби розширити сферу його діяльності. Гідравлічний привід та коробка відбору потужності дозволить приєднати до роботи численне навісне обладнання. У тому числі допомога у ліквідації стихійних наслідків та розчищення снігу у зимовий період.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь