Транспортування негабаритних вантажів

0
1031

Сільськогосподарська техніка, будівельні механізми, промислове обладнання не завжди відповідає габаритам, що дозволяють транспортувати вантаж звичайним напівпричепом. Вантажні перевезення за допомогою спеціальної платформи та тягача дозволять вирішити складності. Забезпечити безпеку вантажу в процесі навантаження, перевезення та розвантаження кінцевого споживача.

Основні складнощі для перевізника

Дороги загального користування та вся інфраструктура, пов’язана з ними, проектувалась під певний міжнародний стандарт. Якщо умовне обладнання в стані, що транспортується, перевищує габаритну висоту тунелю або мосту, доставити його цим шляхом до замовника буде неможливо. Логісти враховують всі особливості вантажу, нівелюючи такі складнощі під час транспортування:

  1. Спеціальний трал здатний перевозити особливо важкі вантажі.
  2. Мінімальне розбирання сільськогосподарської чи будівельної техніки.
  3. Швидкість доставки набагато вища, ніж залізничним транспортом.
  4. Пошук оптимального маршруту для вантажівки з урахуванням усіх факторів.
  5. Перевезення можливе практично всіх чинних вантажів.

Важливо: великоваговий або довгомірний вантаж для звичайної вантажівки є проблемою. Завдяки досвіду та наявності спеціального транспорту, дозвільним документам і прекрасній логістиці, доставка вантажу здійснюється за мінімальний термін з урахуванням особливостей техніки, що транспортується або обладнання.

Доставка в інші країни

Техніка та механізми можуть перевозитися не лише на території власної країни, а й доставлятись до країн Європейського Союзу. Для цього готується спеціальний пакет документів, що дозволяє рух платформи, тягача та машин супроводу дорогами інших країн. Як у транзитному стані, так і безпосередньо до воріт кінцевого замовника послуги. До інших особливостей варто додати:

  • офіційно оформлений документ на транспортування негабаритного вантажу;
  • максимально докладна схема маршруту, яка враховує габарити техніки;
  • копії всіх документів на використовуваний транспортний засіб, причіп, трал;
  • документ, що підтверджує розміщення вантажу та навантаження по осях причепа;
  • сплата всіх мит за використання доріг загального та спеціального призначення.

Машини супроводу є важливою складовою автопоїзда. Міжнародні перевезення вимагають суворого дотримання безпеки. Без супроводу досягти необхідного рівня безпеки практично неможливо. Машини попереджають інших водіїв та стежать за становищем вантажу, щоб він залишався стабільним на колісній платформі.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь