Як вибрати пуско-зарядний для різних потреб

0
27

Пуско-зарядний пристрій добре відомий автомобілістам. Техніка забезпечує живлення акумулятора машини. Однак сучасні моделі також призначені для інших завдань. Наприклад, роз’єми USB дають змогу заряджати ноутбуки, смартфони та інші гаджети. На цьому перелік опцій не закінчується. Тому слід розглянути, що саме необхідно враховувати, купуючи універсальний прилад для застосування в побуті.

Додаткові можливості сучасного обладнання

Техніка необхідна для повноцінної роботи автомобільного акумулятора. Також можна купити пуско-зарядний пристрій для інших важливих потреб. Серед корисних функцій слід виділити:

  1. Компресор. Знадобиться всім автовласникам. Необхідний для підтримання оптимального робочого тиску в шинах. Належить до переліку необхідного обладнання, якщо доводиться далеко подорожувати.
  2. Заряджання гаджетів. Підключення можливе завдяки роз’ємам. Пристрій допоможе швидко відновити заряд батареї смартфона, планшетного ПК і ноутбука. Ця функція стане актуальною під час блекауту, коли необхідно використовувати альтернативні джерела живлення. Моделі з великим запасом потужності відмінно підійдуть для забезпечення роботи фотокамер, техніки для садівництва та ремонту, а також електричного транспорту, наприклад самокатів.
  3. Ліхтарик. Дозволить застосовувати обладнання за умови недостатнього освітлення або в темряві.

Вбудований амперметр допоможе відстежувати напругу та струм. Це значно спрощує використання пуско-зарядних пристроїв. Захист від перевантажень стане ще однією корисною опцією, адже забезпечує збереження робочого ресурсу обладнання.

Що слід враховувати під час купівлі

Передусім необхідно звернути увагу на бренд. Серед перевірених виділяють:

  1. XPRO;
  2. Osram;
  3. Einhell;
  4. Remax;
  5. 2E.

Наступний важливий параметр — напруга акумулятора, який заряджають. Оптимальний показник перебуває в межах 5–19 В. Також необхідно враховувати тип АКБ, з якою сумісний пуско-зарядний пристрій. Купуючи обладнання для різних потреб, варто вибирати універсальний варіант. Ще одна важлива характеристика — підключення до батареї: крокодили або розетка прикурювача авто. Для високоточного відстеження індикації заряду передбачені ЖК-дисплей, стрілковий або світлодіодний механізм. Серед важливих переваг сучасних пуско-зарядних пристроїв також виділяють компактні розміри та невелику вагу. Це забезпечує хорошу мобільність обладнання. Його можна зберігати в авто, гаражі або вдома. Якісний пуско-зарядний пристрій, оснащений численними корисними функціями, допоможе впоратися з незручностями, що виникли через неочікувані відключення електроенергії.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь