Підстрибуйте, погойдуйте, навчайте чи малюйте, коли мова заходить про дитячі іграшки, варіанти безмежні. З такою кількістю онлайн-продуктів батькам може бути важко зрозуміти, з чого почати. На щастя, є кілька порад, які допоможуть швидко та легко купити іграшку для вашої дитини.

1. Як вибрати онлайн-іграшки відповідно до інтересів вашої дитини

Хоча жодному з батьків не потрібен цілий ящик для іграшок, повний машинок, ваші діти використовуватимуть свою нову іграшку набагато частіше, якщо вона відповідає їхнім інтересам. Замість того, щоб йти класичним шляхом, думайте нестандартно.

Наприклад, якщо вони люблять поні, замість м’якого плюшевого поні подумайте про канцелярський предмет на тему коня, набір штампів або пазл. Якщо вашу дитину більше цікавлять пластикові фігурки, милий пластиковий набір коней стане ідеальною іграшкою. Пластикові статуетки, які їх улюблені, ідеально підходять для тих дітей, які люблять поєднувати свої іграшки разом під час гри (згадайте, пластикові коні проти війн трансформерів).

2. Скористайтеся панеллю пошуку онлайн-магазину іграшок, якщо ви застрягли

Ставши дорослим, важко зрозуміти, з чого почати пошук чудової дитячої іграшки. Найкраща новина полягає в тому, що вам не потрібно проявляти винахідливість. Просто введіть інтереси вашого малюка в рядок пошуку та подивіться, що з’явиться.

Якщо ви знаєте, що ваш малюк любить певну нішу, як-от «гоночних автомобілів», введіть це в рядок пошуку. Якщо їх більше цікавить певна марка іграшок, введіть її в рядок пошуку. Поширені варіанти включають Crayola, Lego та Bratz.

Найкраща частина параметра панелі пошуку полягає в тому, що вам не потрібно нічого знати про найновіші та найкращі іграшки. Чудові онлайн-магазини іграшок зроблять роботу за вас, тому все, що вам потрібно зробити, це натиснути найкращу та найяскравішу нову іграшку в результатах пошуку.

3. Іграшки на тему кіно улюблені дітьми старше 6 років

Якщо у вашої дитини є улюблений фільм чи серіал, пошукайте в Інтернеті іграшки на основі фільму чи серіалу. З такою кількістю дитячих фільмів, які оновлюються, переробляються та перевипускаються, вони залишатимуться в захваті від іграшки з кожним новим випуском.

Порада професіонала: ми знаємо іграшки, і якщо ви не любите дитячі фільми, але ваш малюк любить, у 2022-2023 році вони, ймовірно, будуть у захваті:

  • Зоряні війни
  • Тролі
  • Крижане серце (і Крижане серце 2)
  • І Marvel

4. Використовуйте вік на коробці як орієнтир

Вибір іграшок, які відповідають віку ваших дітей, допоможе їм отримати більше задоволення від іграшок, а також захистить їх. Рекомендації щодо віку враховують розвиток мозку, щоб упевнитися, що концепція іграшки не над головою вашої дитини. Крім того, рекомендації також враховують безпеку вашої дитини, переконавшись, що немає дрібних частин або частин, які можна потягнути, з’їсти або вдихнути.

5. Уникайте іграшок з дрібними деталями, якщо немає чіткого вказівки щодо віку

Такі іграшки, як ляльки, Барбі та деякі іграшкові машинки, можуть мати частини, які не призначені для видалення, але їх можна зняти. Дітям до трьох років не варто купувати іграшки з дрібними рухомими частинами, оскільки їх можна розтягнути, з’їсти або проковтнути. Якщо на коробці немає рекомендованого віку, запитайте службу підтримки онлайн-магазину іграшок, чи безпечна іграшка для вікової групи вашої дитини.

6. Спіть більше, вибираючи заспокійливі іграшки

Якщо ваші діти не можуть спати, виберіть іграшку, яка стане в нагоді всій родині завдяки її заспокійливому, комфортному дизайну. Ви знаєте, що діти люблять мобільні телефони, але діти старшого віку теж люблять заспокійливі іграшки. Сумно відомий тим, що виготовляє улюблених іграшок, Gund тепер створює чудові плюшеві іграшки, які видають заспокійливі звуки та світло, щоб полегшити неспокійних малюків. Якщо ваші діти трохи старші, ретро лавова лампа може додати розслаблюючого сяйва їхній спальні.

Вибрати правильні іграшки для ваших дітей в інтернет-магазині не важче, ніж відправити дітей у звичайний магазин. Скористайтеся порадами вище, і ви не помилитеся. Вашій малечі сподобається їх новий скарб.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь