Поломка в роботі транспортного засобу може виникнути в будь-який момент. Іноді трапляються такі ламання, які не можливо налагодити самостійно. В цій ситуації єдиний вихід – це звертання до надійного автомобільного сервісу. Для власників авто свої послуги пропонує автосервіс Львів «Ірен». Кожен водій може замовити будь-які послуги у напрямку ремонту автомобілів різних марок та моделей. Ознайомимось з послугами СТО детальніше.

Послуги з ремонту автосервісу

Автосервіс у Львові виконує усі послуги на високому професійному рівні.

  • Діагностика авто.
  • Розвал сходження.
  • Технічне обслуговування автомобілів.
  • Автоелектріка.
  • Ремонт ходової частини.
  • Ремонт систем автомобільного кондиціювання.

Це далеко не всі послуги, які можна замовити звернувшись до цього автомобільного сервісу. Також можна замовити комп’ютерну діагностику механізмів авто. Фахівці сервісу виконують обслуговування гальм, здійснюють заміну всіх рідин, фільтрів, мастил. Вони роблять ремонт проводки, встановлюють ксенон, парктроніки.

Якщо водію потрібно зробити заміну ступиці, балки, ресор, пильників, подушки двигуна, сюди можна звертатися для отримання будь-яких послуг. При необхідності можна звернутися для шиномонтажу та сезонного зберігання шин. Для клієнтів діють знижки на послуги шиномонтажу.

Де замовити послуги автосервісу у Львові?

Багато автомобілістів обирають запчастини високої якості. Це дуже важливо для того, щоб запчастини використовувалися протягом довгого часу. Такі запчастини відрізняються високими експлуатаційними особливостями. Вони надійні, якісні та практичні. Автосервіс пропонує автозапчастини під замовлення з Польщі.

Автомобільний сервіс вже 20 років працює у сфері ремонту транспортних засобів. Він має усе необхідне обладнання та дає гарантії на всі види робіт. Фахівці сервісу співпрацюють лише с перевіреними постачальниками та пропонують замовити шини та диски під запит клієнта. Також можна замовити оригінальні та неоригінальні автомобільні запчастини до будь-яких марок автомобілів.

Усі запчастини реалізуються за доступною ціною. У наявності запчастини до усіх марок та моделей, навіть до старих іномарок. Діє цілодобова доставка запчастин у Львові. Ознайомитися з вибором запчастин можна на сайті компанії. Для вибору та ознайомлення з усіма послугами можна переходити на сайт. Фахівці сервісу допоможуть у виборі запчастин, проконсультують по усім послугам та ціновому діапазону.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь