BlaBlaCar, найбільший маркетплейс для автодорожніх поїздок, який об’єднує поїздки з попутниками та на автобусах, запускає функцію верифікації профілів користувачів за документами, щоб підвищити рівень надійності в українській спільноті. Також, сервіс поступово розгортає нову систему онлайн-бронювання, запуск якої був призупинений на початку 2022.

Функція «Верифікований Профіль»

BlaBlaCar додав функцію верифікації користувачів за документами, що має на меті підвищити надійність та зміцнити довіру в українській спільноті. Функція верифікації за документами, яку BlaBlaCar вже впровадив у Франції та Іспанії, буде добровільною та доступною всім користувачам сервісу.

Як тільки номер телефону, email та  документ будуть підтверджені, у вашому профілі з’явиться блакитний значок “Посвідчення особи підтверджено“. Таким чином, користувачі зможуть їздити з надійними і перевіреними водіями та пасажирами, які пройшли повну процедуру верифікації, підтвердивши номер телефону, адресу електронної пошти та документи.

Дані документів залишаються повністю конфіденційними та зберігаються в зашифрованому форматі. Більше того, документи не будуть видимі для інших користувачів, які переглядають профіль на BlaBlaCar. Вони бачитимуть лише позначку “Посвідчення особи підтверджено”, яка відображається у профілі.

Нова система онлайн-бронювання

BlaBlaCar також запускає нову систему онлайн-бронювання, в рамках якої пасажири будуть сплачувати сервісний збір під час бронювання поїздки. Це сприятиме відповідальнішому ставленню користувачів до поїздки та зменшить кількість відмін. Сервісний збір дасть можливість компанії забезпечувати найкращий у своєму класі досвід для спільноти та продовжувати будувати нові функції надійності, такі як Верифікований Профіль, Надійний Водій, Безпечний платіж, Захист від шахрайства, Обслуговування клієнтів 7/7 тощо.

Більше інформації тут: https://blog.blablacar.com.ua/newsroom/novini/blablacar-anonsue-novi-funktciji-nadiinosti-sered-iakikh-verifikovanii-profil-i-nova-sistema-broniuvannia

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь