Чому вигідніше автонавантажувач взяти в оренду, ніж купувати

0
315

На сьогоднішній день досить популярною є послуга оренди автонавантажувачів, які є найбільш поширеним видом підлогового підйомно-транспортного устаткування. Адже це вигідне рішення для багатьох випадків. Наприклад, коли навантажувач потрібен тільки на якийсь певний період часу для виконання разових робіт або ж на заміну власної аналогічної машині, котра вийшла з ладу і знаходиться в ремонті.

Оренда навантажувача вилкового дозволяє заощадити і не витрачати гроші на утримання спецтехніки. Власникам такої техніки потрібно забезпечувати своєчасну заправку паливом (бензином, соляркою, газом — для бензинових, дизельних, газових і газ-бензинових навантажувачів) або мати запасні акумуляторні батареї (для електронавантажувачів), щоб виключити простої. Крім того, потрібно мати у штаті або запрошувати сторонніх фахівців для поточного сервісного обслуговування та ремонту автонавантажувачів у разі їх поломки.

Саме тому багато власників бізнесу вважають більш доцільнім орендувати, а не купувати навантажувачі. Досить зробити у комп’ютері або смартфоні пошуковий запит типу «навантажувач оренда Київ», і ви побачите чимало пропозицій від компаній, що пропонують таку складську спецтехніку напрокат. Якщо порівняти різні пропозиції з ТОП-видачі, де представлені провідні компанії, то можна зробити висновок, що найбільш вигідні умови для орендарів пропонує ТОВ «Денал Груп».

Тут завжди у наявності є десятки різних навантажувачів сучасних моделей, що дозволяє без проблем вибрати таку машину, яка максимально ефективно виконувала би наявні завдання з навантаження, розвантаження, складування та транспортування вантажів на підприємстві. Адже універсальних автонавантажувачів не буває — вони можуть розрізнятися не тільки по виду використовуваного палива, але ще й за багатьма іншими параметрами:

  • висоті підйому вантажу;
  • граничній вантажопідйомності;
  • габаритними розмірами та радіусом розвороту (що особливо важливо враховувати при роботі в обмеженому просторі);
  • типом коліс (суцільнолиті або пневматичні;
  • комплектацією;
  • можливістю установки додаткових навісних пристроїв;
  • технічним станом;
  • комфортністю кабіни водія-оператора.

До речі, дуже зручно, що у компанії «Денал Груп» можна замовити послугу оренди автонавантажувача «під ключ» — це включає надання досвідченого водія, здатного швидко й ефективно виконувати будь-які роботи на орендованій машині, а також її заправку паливом.

автонавантажувач

Сайт «Денал Груп» — https://denal.com.ua

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь