Розміщення статей у журналах, що індексуються наукометричними базами, є цікавим для всіх, хто має відношення до науки. Про те, щоб похизуватися наявністю публікації такого рівня, мріє і аспірант, і особа, яка має науковий ступінь доктора наук. Однак підготовка такої статті — доволі складна справа, адже стаття Скопус чи Web of Science дуже відрізняється від звичних для всіх статей ВАК. До таких наукових публікацій пред’являються доволі високі вимоги. Це, насамперед:

  • оформлення роботи. Редакції журналу пред’являють жорсткі вимоги до статей та можуть відмовити у розміщенні матеріалів, якщо їх оформлення йде врозріз з вимогами, що розміщені на офіційному сайті журналу;
  • висока унікальність тексту (зазвичай показник має бути на рівні не нижче за 95%);
  • академічний переклад тексту. Використати звичайний онлайн-перекладач не вийде, переклад має бути здійсненим професійним перекладачем. Крім того, є певні мовні особливості перекладу в різних країнах тощо.

Для тих, хто цінує свій час та не хоче витрачати його марно, кращим рішенням буде делегувати ці задачі компанії «SOER Publishing». Зробити це можна перейшовши за посиланням: https://soer-publ.com.ua/uk/stattya-scopus/. Компанія може взяти на себе не тільки написання статті, а й перемовини із редакцією журналу та контроль індексації публікації.

Фахівці компанії — досвідчені люди, які здатні зробити все, щоб клієнт залишився задоволеним та отримав бажаний результат у найкоротший термін. Менеджери роблять все, щоб процес співробітництва був якомога зручнішим для клієнта, а авторський колектив усіма силами сприяє тому, щоб робота не тільки була прийнята редакцією, а й принесла бажані цитування. Вони знають як правильно оформити роботу, досягти бажаної унікальності та розуміються на тому, що таке дійсно гарна робота, яка має наукову новизну та цінність для наукової спільноти. Адже авторами є тільки кандидати та доктори наук, які не перш рік займаються науковою діяльністю.

Яка вартість статті Скопус?

Вартість статті складає 500 доларів. Ціна орієнтовна, оскільки залежить від багатьох факторів. Серед них: спеціальність, тема статті, бажані строки реалізації проєкту (звичайно, що статтю такого рівня за тиждень-два не підготувати, однак прискорити процес завжди можна) тощо. Всі деталі можна дізнатись у менеджерів компанії по телефону. Вони з радістю нададуть відповіді на всі питання.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь