Кемпер замість намету чи готелю

0
542

Багато любителів активного виду туризму періодично замислюються над тим, щоб придбати свій будинок на колесах та суттєво розширити географію подорожей та одночасно підвищити комфорт проживання у нових місцях. Компанія по виготовленню кемперів Camp Hub спеціалізується на виготовленні кемперів найрізноманітнішої конфігурації. В тому числі й з індивідуальними побажаннями замовників. Компанія виробляє також причепи для агродрона, що дозволяє впроваджувати інноваційні рішення для сільського господарства.

Переваги сучасно нового кемпера

Причіпний будинок на колесах не вимагає купівлі окремого транспортного засобу з подальшим переробленням мікроавтобуса під повноцінний автомобіль для подорожей. Причіп використовується зі стандартним авто тільки в ті моменти, коли сім’я вирушає в чергову подорож. Головними перевагами виготовлення будинку на колесах на причепі з нуля варто виділити:

  1. Сучасне, максимально якісне та енергоефективне обладнання.
  2. Мінімальна товщина ізоляційного шару здатного врятувати від холоду, спеки.
  3. Наявність мінімально необхідного побутового устаткування автономії.
  4. Спальні місця з урахуванням реального зростання замовників кемпера.
  5. Причіп відповідає нормам безпеки не лише України, а і Європи.

Важливо: виробник використовує сучасні матеріали, щоб мінімізувати вагу причепа не на шкоду його характеристикам міцності. Завдяки такому підходу, транспортувати його може автомобіль із середніми показниками потужності двигуна. Не обов’язково в сім’ї мати потужний тягач, щоб він упорався з будинком на колесах.

Перероблення старих кемперів

Ще один напрямок діяльності компанії, яка здатна перетворити старий будинок на колесах на функціональний агрегат, що відповідає сучасним стандартам безпеки та комфортабельності. Таким чином, можна придбати за відносно невисоку вартість кемпер із пошкодженнями та віддати його на реставрацію фахівцям:

  • встановлення сонячних панелей розв’яже проблему з електрикою;
  • підбір бака для води, у тому числі системи подачі рідини;
  • сучасні матраци для спальних місць, встановлення USB розеток;
  • безпечна опалювальна система для любителів поїздок цілий рік;
  • максимальне раціональне використання вільного простору.

Фахівці можуть перетворити навіть дуже старий мікроавтобус на будинок на колесах вашої мрії. Головне, максимально точно описати свої побажання та враховувати деякі особливості реалізації тих чи інших благ. Компанія виробляє і стандартні будинки на колесах, виготовлені за своїми кресленнями зі стандартним набором обладнання на борту.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь