SG Gaming тестує нові термінали Equinox по всій Великобританії

0
35

Компанія Scientific Games оголосила про те, що її британський підрозділ, SG Gaming, провів пробне тестування нової лінійки терміналів Equinox в 100 магазинах Ladbrokes і Coral по всій країні. Після вдалих випробувань розробка вийде на міжнародний ринок.

Equinox

Протягом останніх 12 місяців SG Gaming і Ladbrokes Coral Group перебували в партнерстві, готуючись до установки нових терміналів. Працюватимуть ігрові автомати онлайн та офлайн як за віртуальні, так і за реальні кошти.

Тепер в окремих магазинах Ladbrokes і Coral по всій Великобританії встановлені термінали Equinox 2.4 і Equinox 2.7 з червоною і синьою світлодіодними рамками. Вони були розроблені спеціально для цих торгових марок і доповнюють чинні роздрібні ігрові пропозиції.

Equinox 2.4 оснащений трьома екранами HD діагоналлю 24 дюйми, а Equinox 2.7 – трьома великими екранами HD діагоналлю 27 дюймів. Обидва термінали мають системами спрямованого звуку для створення захопливого ігрового процесу.

Equinox 2

Розробки також оснащені режимом Privacy Mode – інноваційною технологією, яка забезпечує непомітну сесію на повністю інтерактивній кнопковій панелі V-Deck з діагоналлю 15,6 дюйма. Вбудований сканер штрих-кодів для сканування безпосередньо зі смартфона дозволяє користувачам легко отримувати винагороди за безкоштовні ставки.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь