Серед усієї різноманітності іграшок для дітей, конструктори вважаються найбільш універсальними та корисними. Вони чудово розвивають уяву та дрібну моторику. Конструктор LEGO Міст іфрита ідеальний подарунок на День народження або будь-яке інше свято. На відміну від інших іграшок, дитина через певний час попросить батьків купити ще один набір, щоб розширити світ Лего у своїй кімнаті.

Обмеження за віком

Популярній, практично в будь-якому куточку світу іграшці, виповнилося 75 років. За цей час вона продовжує стрімко набирати популярності у кожного наступного покоління дітей. Конструктор цікавий не лише хлопчикам, а й дівчаткам. А деякі набори розраховані виключно на певну категорію споживачів. Але, як і в будь-якої іншої гри, конструктор Лего має свої особливості:

  1. Майже всі набори мають обмеження від 3 років.
  2. Не рекомендується дарувати набір зовсім маленьким малюкам.
  3. Усі деталі чудово підходять одна до одної.
  4. Тематичні набори з популярних мультфільмів.
  5. Конструктори цікаві навіть дорослим батькам.

Важливо: не варто недооцінювати важливість конструктора у дитячій кімнаті. Як мінімум, дрібні деталі добре сприяють розвитку дрібної моторики пальців. Конструктор LEGO Арена-череп мрія багатьох дітей. Через те, що дозволяє поступово самостійно налагодити будівництво. Вносити невеликі зміни, щоб надати Арені унікальних рис.

Популярні серії

Виробник іграшки щороку випускає кілька десятків нових серій конструкторів. Як і попередні моделі, всі деталі на кшталт кріплення підходять одна до одної. Творчо налаштована дитина точно знає, як із гори пластику зробити по-справжньому унікальну річ. Тим не менш, серії продовжують користуватися великою популярністю у дітей та їхніх батьків:

  • для найменших, конструктор не має дрібних деталей;
  • серія із транспортними засобами: машини, вантажівки;
  • літаки та космічні шатли особливо цікаві підліткам;
  • роботи та трансформери знову повертаються в моду;
  • військові кораблі, вітрильники та навіть цілі острови.

Якщо від усього різноманіття розбігаються очі, та складно зробити вибір, можна зупинитися на одній з найпопулярніших моделей. Конструктор LEGO Міст іфрита чудовий набір. Він однаково добре підходить як для хлопчика, так й дівчинки. У зимовий період, коли гра на вулиці обмежена, мати під рукою творчий конструктор буде мудрим рішенням від батьків.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь