Складнощі доставки товарів з Китаю та Європи

0
468

Традиційні логістичні канали, які були налагоджені до 2022 року, були назавжди втрачені для України. Складні військові та політичні умови в країні змусили будувати нові маршрути та шукати оптимальні шляхи доставки різноманітної продукції. Компанія Dolphin Cargo гарантує доставку товарів з Європи протягом 14 днів з Китаю, доступним за вартістю морським шляхом не більше 60 діб. У сучасних умовах це одна з найкращих пропозицій щодо поєднання швидкості, вартості та безпеки.

На що може розраховувати замовник послуги

Логісти враховують усі можливі ризики та постійно прораховують різноманітні варіанти доставки, що виникають на сучасному ринку транспортних послуг. Але це не єдина операційна діяльність компанії, яку вона здійснює. Комплексний підхід дає кращий результат і має стабільний попит у замовників транспортних послуг:

  1. Доставка морем, як економічно вигідне транспортування важких та об’ємних вантажів.
  2. Максимально швидка та безпечна доставка літаками налагодженими каналами.
  3. Допомога у пошуку оптимальної цінової пропозиції в Китаї, дотримання умов якості відправником.
  4. Повноцінне оформлення всіх документів для проходження митниці.
  5. Консолідація всіх товарів від різних виробників, щоб мінімізувати гуртову доставку.

Приблизно такі ж алгоритми дій від співробітників логістичної компанії очікуються щодо вантажів, які необхідно переправити з Європи. Тільки для цього використовують переважно автомобільний транспорт. Він не такий вигідний як залізничний, але дозволяє суттєво заощадити час на транспортування.

Секрет популярності професійної логістики

Фахівці можуть допомогти у розв’язанні однієї проблеми, так і комплексно підійти до максимально вигідної доставки вантажів, у тому числі і на постійній основі. Це особливо важливо, якщо виробниче чи складальне підприємство безпосередньо залежить від міжнародних поставок комплектуючих, сировини або невеликих, але важливих деталей для продукції, що виготовляється. Секрет популярності компанії полягає в наступних факторах:

  • комплексний підхід з усуненням усіх негативних факторів доставки;
  • власні складські приміщення та площі в Азії, Європі та Туреччині;
  • завжди лише індивідуальний розрахунок вартості виходячи зі складності та обсягів поставки;
  • зберігання вантажу на складі до повного збору всієї партії, безоплатна послуга;
  • замовник послуги може будь-якої миті відстежити реальний рух вантажу.

Крім цього, компанія обов’язково страхує всі вантажоперевезення, від усіляких факторів ризику. В умовах сучасного світу не можна бути на 100% упевненим, що вантаж у дорозі не буде пошкоджений або безповоротно втрачений. Страхування похвалить повністю компенсувати його матеріальну вартість. Повторно замовити на тих самих або вигідніших умовах для кінцевого споживача.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь