У сучасному світі є безліч способів, як продати свою легкову машину або мікроавтобус, якщо транспорт з якоїсь причини не потрібен власнику. Але перед тим як продати авто, необхідно визначитися з методом пошуку покупця. Не варто надто сильно розпорошуватися. Концентрація на одному, максимально ефективному способі дозволить отримати оптимально вигідний результат у матеріальному плані.

Швидкий продаж машини

Найшвидший спосіб це звернутися до перекупників. Вони швидко оцінять транспортний засіб за мінімально можливою ринковою ціною, принагідно відшукавши безліч дрібних недоліків, щоб додатково виторгувати знижку у довірливого водія. Але, заради справедливості варто відзначити, що в цьому випадку за автомобіль можна виручити гроші в день огляду та оцінки. На фактичний швидкий продаж впливає:

  1. Зовнішня чистота кузова, відсутність подряпин, сколів, іржі.
  2. Відсутність неприємних запахів у салоні, загальна його чистота.
  3. Базова комплектація інструментом та запасним колесом, домкратом.
  4. Наявність додаткових корисних аксесуарів на кузові та в салоні.
  5. Порядок з документами та можливість швидкого переоформлення.

Важливо: попередня підготовка дозволить швидко продати автомобіль. Але за умови, що на нього вже є кілька потенційних покупців. В іншому випадку, машина в ідеальному технічному стані буде на руках у власника доти, доки про неї не дізнається широке коло покупців.

Як грамотно підготувати оголошення

Перед тим, як розміщувати інформацію на тематичному сайті з продажу власних транспортних засобів, необхідно додатково підготуватися. Якщо машина вже чиста, двигун та ходова частина в оптимальному технічному стані, варто подбати про такі важливі дрібниці. Саме вони відіграватимуть роль магнітів для привернення уваги потенційних покупців:

  • якісні фотографії у різних ракурсах кузова та салону;
  • декілька фото багажника, підкапотного простору;
  • описати як базові технічні характеристики, так й внесені поліпшення;
  • перерахувати всі додатково встановлені корисні аксесуари;
  • вказати, які деталі змінювалися чи мають недоліки.

Практично будь-який покупець перевірятиме машину на сліди ДТП. Якщо машину брала участь у зіткненні, не варто приховувати цю інформацію. На повноцінний продаж авто це не вплине. Є чимало водіїв, яких не лякає цей момент в історії транспортного засобу. А ось його приховування може призвести до недовіри та відмови від подальшого огляду та торгу з власником автомобіля.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь