Сучасні технології суттєво полегшують життя звичайної людини. Встановивши на власний смартфон спеціальний мобільний додаток, билеты на поезд можна купити лише за 5 хвилин. Навіть перше оформлення проїзних документів, коли необхідно уважно заповнювати нечисленні поля, не спричинить появу проблем користувача. Головне, не допускати помилок та уважно обирати дату відправлення поїзда.

Найпопулярніші напрямки з Києва

Зі столиці України практично до всіх куточків країни Укрзалізниця направляє численні пасажирські потяги. Поїзди рухаються сталими маршрутами, як днем, так й з настанням ночі. Найпопулярнішими та затребуваними напрямками, якими користується більшість пасажирів, варто виділити наступні:

Номер потягу Маршрут Час виїзду Тип вагонів
749З Київ-Ужгород 13:16 Сидячі
771Л Київ-Хмельницький 14:34 Сидячі
867К Київ-Гречани 14:41 Купе, люкс
55К Київ-Рахів 14:52 Купе, люкс

 

У додатку можна побачити як повний розклад руху потягів певними станціями, так і обмежити свій вибір тільки за максимально зручним часом відправлення. Дізнатись про наявність вільних місць, замовити квитки для всієї родини в одному купе. Повернути квитки, якщо вони раптом стали непотрібні.

Швидкість чи комфорт

Тут кожен вибирає собі те, що йому актуальніше зараз. Швидкісні поїзди з анатомічними сидіннями за лічені години можуть доставити пасажирів до Львова, Харкова чи Дніпра. Але, плануючи поїздку вночі, варто віддати перевагу поїздам у складі яких є вагони купе чи люкс. Повноцінний сон у положенні лежачі, дозволить приїхати на кінцеву станцію повним сил та бадьорості.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь