Сучасний інструмент для ремонту автомобілів

0
528

Чим якісніший та точніший інструмент під рукою у майстра з ремонту машин, тим швидше та точніше він зробить весь необхідний список робіт. Найбільш зручні в експлуатації, вони забезпечують безпеку під час ремонту транспорту. Стійки для трансмісії допомагають у технічному обслуговуванні як легкових, так і вантажних машин. Гідравлічний привід, своєю чергою, гарантує максимально точне налаштування стійки під потреби механіка.

Мобільні або стаціонарні помічники

Опорна стійка з надійним положенням у заданому положенні має переваги в експлуатації. Вона здатна витримати великі навантаження і не буде причиною випадкового переміщення в невідповідний момент. Мобільні стійки мають спеціальні колеса з фіксуючим механізмом. Їх можна будь-якої миті перемістити в будь-яку точку майстерні, для виконання інших завдань:

  • гідравлічний механізм для тонкої та точної роботи;
  • високий показник універсальності під різну трансмісію;
  • здатні витримувати суттєве навантаження на свою конструкцію;
  • мають необхідний баланс стійкості за умов майстерень;
  • простота технічного обслуговування один раз на рік.

На відміну від стаціонарних моделей, демонтований механізм або його частину можна перевезти безпосередньо на інструмент до місця його майбутнього ремонту. Інструменти для зняття колінвалів дозволять не пошкодити важливу деталь. Особливо в ті моменти, коли його необхідно буде встановлювати назад на картер двигуна без демонтажу з легкового авто або мікроавтобуса.

Що впливає на якість допоміжного інструменту

Відповідальні виробники, перед тим як запускати інструмент із гідравлічним приводом у серійне виробництво, перевіряють його на міцність. Як зі статичними, і динамічними навантаженнями. Так, щоб він міг забезпечувати необхідний рівень надійності за кілька років повсякденної експлуатації. До основних факторів надійності варто додати:

  1. Використання міцної сталі з мінімальним показником зношування.
  2. Якісні ущільнювальні матеріали із подвійною надійністю.
  3. Природний захист від перепадів температури, підвищеної вологості.
  4. Простота роботи з гідравлічним ручним чи ножним приводом.
  5. Наявність запобіжних клапанів від надмірного навантаження на конструкцію.

Грамотно підібраний інструмент не буде без діла лежати в майстерні. Траверси для двигуна суттєво спрощують розбирання та складання силового агрегату. Виключають нещасні випадки на території майстерні через істотну вагу двигуна, який необхідно відремонтувати без зняття або з повним демонтажем з транспортного засобу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь