Діагностика ГБО та її особливості

0
160

Розв’язати будь-яке питання стосовно газової системи чи її складових можна на станції Motor-Gas ГБО. Професійні СТО у Києві зазвичай проводять комплекс заходів, спрямованих на ефективний підбір устаткування, перевірку транспортного засобу, монтаж ГБО, виконання планових заходів для заміни розхідних елементів системи. Дізнатися детально про умови такого сервісу щодо запису та вартості послуг можна по посиланню.

Столична компанія надає широкий спектр послуг, пов’язаних з роботою газобалонного обладнання. Станція оснащена 6 великими боксами, тому тут одночасно можуть проводити діагностику декількох авто, у тому числі великогабаритних.

Ефективність послуг безпосередньо залежить від використаного інструменту та обладнання. Саме тому СТО Motor-Gas оснащене найсучаснішими приладами та стендом, які необхідні для комплексної діагностики, монтажу і ремонту будь-якого газового обладнання. Наприклад:

  • димогеноратор;
  • осцилограф Постоловського;
  • динамометричний стенд;
  • стенди для діагностики та чистки газових форсунок;
  • газоаналізатор.

Цей перелік не вичерпний, адже сучасне СТО постійно поновлює робоче обладнання, використовує актуальні пристрої та інструменти для дієвої діагностики нового газового устаткування.

000RpI2sQ7qEN4aezNRH-w933vB0qWL32ZDuqaEx8dhlu1uQyge7ijnNFQapxrQNZxe-yFwxtD4y9YJqgJ3FQcv41Yh4Ygk6mGdbswTcUp8gHCQAP6GNdAuQZubHCO7dNzMuS4rtiIl9N02WP9ZCnDA

Сервіс ГБО включає ряд процесів, необхідних для кращої діагностики стану окремих агрегатів, їх ресурсу та потреби у заміні новими. Спеціалісти наголошують, що кожен, навіть найменший елемент системи впливає на ефективність, довговічність та безпечність експлуатації авто на газу. Саме тому варто звертатися на СТО для комплексної перевірки системи.

Професійну діагностику системи газової на авто слід довірити лише перевіреним майстрам, які мають великий досвід у роботі  відповідним інструментом та обладнанням, знають особливості конструкції та “потреби” не лише найпоширеніших видів ГБО, але й мало поширених (в тому числі тих, що монтовані за кордоном). Спеціалісти Motor-Gas періодично проходять підготовку та навчання на заводах відомих виробників газобалонного обладнання. Тому вони швидко, легко та правильно можуть визначити особливості роботи ГБО саме на вашому автомобілі.

Під час планової діагностики здійснюють ряд заходів та тестів, спрямованих виявити:

  • наявність витоків газу;
  • необхідність заміни фільтрів (в тому числі проводять таку заміну);
  • комп’ютерну діагностику системи;
  • цілісність на міцність кріплень.

Водночас тестують ресурс АКБ, газових форсунок, роботу клапанів тощо.

hSe1jyr8j9pxJr17-nFOknHIfRXW5PaecvW5tqGTclC1DtsExLx9zVtnOIavm-bZMV51cW0TXepJ64aJ5HSXH-eOV9FCKvKnQrrsPW3oJh539elEnU8eN8NFYdrQK0vIguZjB4qeA1HY0_UPHHQuTTU

Вартість комплексної діагностики залежить від ряду факторів, у тому числі чи була система монтована в Мотор-Газ, кількості проведених тестів, їх складності та витратних матеріалів і необхідності проведення додаткових ремонтних робіт.

За результатами проведених перевірок авто власник отримує письмовий звіт зі списком виявлених несправностей, рекомендацій по їх усуненню, вартості послуг та можливості (безпечності) використання ТЗ на газу з виявленими поломками.

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь