Типові поломки двигунів Cummins

0
41

Відсутність своєчасного технічного обслуговування та грубе порушення експлуатаційних норм призводить до передчасних поломок будь-якого механізму. Надійні та витривалі силові агрегати потребують відносно нечастий ремонт Cummins https://motorgroup.com.ua/remont-dviguniv-cummins. Але застосування якісних запасних частин і професійний підхід механіків дозволить повністю відновити початкові, заводські характеристики двигуна.

На що варто звертати увагу

Через те, що силові установки експлуатуються в складних умовах, не рідко механіки і водії забувають вчасно замінити повітряний фільтр. У циліндри потрапить пил та пісок, що призводить до дуже швидкого зношування поршневої групи. Великому споживанню олії та підвищеної задимленості вихлопу. До інших типових поломок варто додати:

  1. Істотний перегрів мотора через нестачу охолоджуючої рідини.
  2. Використання недостатньо якісних мастильних матеріалів.
  3. Провертання шатунних та корінних вкладишів.
  4. Проникнення охолоджувальної рідини у робочі циліндри.

За перших ознак несправності рекомендується зупинити роботу техніки до з’ясування причини та усунення поломки. Якщо ігнорувати перші ознаки, вони гарантовано призведуть до більш серйозних негативних наслідків.

Як продовжити ресурс двигуна

Достатньо просто дотримуватись загальних рекомендацій для всіх типів двигунів. Використовувати для заправки та змащення лише відповідне паливо та моторну оливу. Не допускати тривалої роботи двигуна в перегрітому стані. Перед запуском із зимового періоду, забезпечити попередній прогрів картера або охолоджувальної рідини.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь