Як вибрати комплекти ксенону для свого автомобіля?

0
20

Для підвищення безпеки та комфорту під час пересування у нічний час, та непогоду, необхідно обов’язково мати якісну систему освітлення транспортного засобу. При цьому слід відмітити, що далеко не завжди із самого початку машини оснащуються надійними та ефективними оптичними приладами, за рахунок чого автомобілісти приймають рішення їх замінити. При цьому більшість водіїв віддає перевагу газорозрядним приладам, які в свою чергу мають достатню кількість переваг у порівнянні із іншими продуктами.

Для того щоб комплект ксенону купити в Україні, необхідно заздалегідь розібратися із деякими факторами. Вся справа у тому, що такі оптичні прилади представлені у широкому асортименті. Крім цього вони можуть мати зовсім різні показники. Саме тому перед здійсненням покупки доволі важливо ознайомитися із усією інформацією із цього приводу.

Перш за все необхідно правильно підібрати монтажній цоколь лампочки ксенону. Вся справа у тому, що кожне окреме авто має відповідні цоколі у різних оптичних приладах. Під цим показником мається на увазі металева частина на освітлювальному продукті, яка контактує із електричною системою авто. При цьому слід зазначити, що найбільш популярним варіантом для багатьох авто вважаються лампочки з показником Н1 або Н7. Саме вони використовується для отримання якісного ближнього світла. Що стосується дальнього освітлення, для нього оптимальнім варіантом вважаються оптичні прилади Н1. А ось що стосується противотуманок, для них у більшості випадків використовуються лампочки НВ3.

Після того як ви розберетесь із монтажнім цоколем, можете переходити до підбору оптимальної колірної температури. У цьому випадку передбачена наявність продуктів із показником від 4300 до 6000К. Але для противотуманних ліхтарів требо використовувати елементи із більш низкою температурою. А ось для головної оптики ідеальним варіантом вважаються лампочки із показником 5000 та 6000К, які випромінюють яскраве біле світло. Але воно не осліплює інших учасників руху, за рахунок чого також підвищується рівень безпеки під час пересування.

Також доволі важливо розібратися із виробником освітлювальних приладів. Вся справа у тому, що саме від нього напряму залежить якість, надійність та ефективність продуктів. Саме тому ми рекомендуємо віддавати перевагу лише тим пристроям, які випущені під відомими брендами. Тільки у цьому випадку ви можете розраховувати на якісне підсвічування дороги при будь-яких умовах.

Якщо у вас залишились якісь питання із приводу підбору оптимальних комплектів ксенону для авто, тоді необхідно проконсультуватися із кваліфікованими спеціалістами у цій сфері.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь