Маючи смартфон, ноутбук або будь-який сучасний мобільний гаджет, можна за лічені хвилини оформити квиток на поїзд у будь-який час. Вперше оформлення проїзних документів https://proizd.ua/ru вимагатиме трохи більше часу, але гарантовано не викличе складнощів у користувача.

Що потрібно знати новачкам

Є певний алгоритм дій, який дозволить уникнути складнощів з оформленням одного чи кількох квитків. Насамперед, необхідно точно знати станцію відправлення та прибуття в кінцеву точку прямування. Особливу увагу варто приділити даті відправлення, легко помилитися, якщо не перевірити дані. Найпопулярнішими поїздами з Києва, на які краще взяти квиток заздалегідь, варто виділити:

Номер поїзда Станція відправлення Місто прибуття Час в дорозі
743Д Київ Львів 5 годин 38 хвилин
105К Київ Одеса 9 годин 12 хвилин
064К Київ Харків 6 годин 46 хвилин
080К Київ Дніпро 7 годин 47 хвилин

 

Укрзалізниця гарантує, що електронний квиток, оформлений за всіма правилами, буде прийнято у будь-якому вагоні поїзда. Необхідно лише показати провіднику під час посадки QR-код та свій паспорт у розкритому стані. В електронному квитку буде вказано номер вагона та місця у плацкарті, купе чи люксі.

Чи можна самому вибрати вагон та місце у поїзді?

Незалежно від розкладу руху поїздів, пасажир має повне право самостійно обирати посадкове місце. Для цього під час оформлення проїзних документів на сайті буде максимально зручна та зрозуміла форма. Підказка від досвідчених туристів. Якщо заздалегідь подбати про купівлю квитків, практично у всіх вагонах буде максимум вільних місць для індивідуального вибору.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь