Послуги евакуатора Towing1100

0
437

Проблеми в процесі їзди можуть виникнути в будь-який момент. Від цього не застрахований жоден водій. Але вихід є завжди. Оптимальне рішення – викликати евакуатор, який допоможе водію в дорозі. За запитом евакуатор Хорол, Лубни, Миргород, Пирятин, Решетилівка, Кременчук свої послуги надає компанія Towing1100. Вона має понад 12 років досвіду у сфері допомоги водіям, що потрапили в складну ситуацію на дорозі. Як скористатися послугами, дізнаємось далі.

Послуги евакуатора: основні моменти

Рятувальні роботи, перевезення несправних транспортних засобів, евакуація авто – це головні напрямки діяльності фахівців компанії. Вони працюють в оперативному режимі та завжди готові допомогти водіям. Серед інших послуг евакуаторів також можна відокремити:

  • Допомога водіям у разі проколу шин.
  • Доставка пального, якщо у водія закінчився бензин.
  • Перевезення автомобілів по області та українським регіонам.

Транспортування несправного автомобіля здійснюється в будь-яке місце на замовлення клієнтів. Обслуговуються не тільки легкові автомобілі, але й вантажівки. Фахівці евакуаційній компанії здійснять доставлення товару в будь-яке місце.

Евакуатор в Хорольському районі – якісна та швидка допомога водіям

Для водіїв, що залишились в неприємній ситуації на дорозі, працює служба евакуації Towing1100. Спектр послуг дуже великий, починаючи з поломок в роботі двигуна та інших частин та закінчуючи пригодами в дорозі. В компанії працюють досвідчені фахівці, які гарантують оперативне перевезення транспортного засобу з дороги.

Евакуатор Хорол працює в цілодобовому режимі. Це наступна головна перевага. Отже, водій може викликати рятувальників навіть уночі. Окрім евакуації можна скористатися послугами технічної допомоги. Вона складається з таких послуг як запуск двигуна, заміна коліс та інші. Завдяки оперативній допомозі жоден водій не залишиться в складній ситуації.

Контактна інформація служби Towing1100

Якщо вам потрібно викликати евакуатор, ви звернулися за адресою. На сайті розміщена актуальна інформація щодо перевезення та транспортування несправних авто. Контакти евакуатора наступні. Компанія розміщена у місті Хорол. Для оперативного зв’язку з представником компанії можна звертатися за номером +380996551331. Дзвонити можна цілодобово, адже компанія працює в режимі 24/7. По номеру телефона потрібно надати усю інформацію, назвати місце знаходження автомобіля та дочекатися приїзду евакуатора.

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь