Як перевезти речі з квартири в квартиру

0
10

Переїзд в нову квартиру зазвичай запам’ятовується метушнею, стресом і декількома коробками з розбитим посудом. На жаль, це дійсно не найприємніша подія в житті будь-якої людини. Як же передбачити всі неприємні моменти і постаратися мінімізувати можливі втрати?

Правильна упаковка речей — половина успіху

Правильна упаковка повинна бути міцною, кволі пакети і коробки не зможуть захистити ваше майно. Тому запасаємося міцними коробками, пакувальної плівкою, скотчем.

Є кілька перевірених порад, які допоможуть упакувати речі.
Найкращим буде складати речі в невеликі коробки, так ви додатково збільшите ймовірність їх збереження при транспортуванні.

Коробки з речами з однієї кімнати зручно відзначити одним кольором. В цьому випадку можна буде з легкістю знайти необхідні предмети в новій квартирі.

Кожну коробку варто пронумерувати. Після цього в блокноті записати перелік всього, що є в кожній коробці по номерам. Це також полегшить процес розкладання речей на новому місці. Додатковим бонусом буде можливість легко перерахувати всі коробки і упевнитися, що нічого не загубилося під час переїзду.

Чесний перевізник позбавить від головного болю при переїзді

Практично 50% успіху при переїзді лягає на плечі перевізника. Адже як усередині і педантично майно не пакувати, ненадійний перевізник з некомпетентними вантажниками можуть зіпсувати абсолютно все. Тому намагайтеся звертатися в компанії з відмінною репутацією. Наприклад, переїзд квартири від Viva Trans (переезд квартиры) гарантовано залишить у вашій пам’яті тільки найприємніші спогади. І ви не дізнаєтеся, що таке холодильник з подряпинами і навіть вм’ятинами, розбитий плазмовий телевізор і зіпсована меблі.

При замовленні обов’язково уточніть розмір вашої меблів і техніки. Це дозволить правильно підібрати розмір транспортного засобу, який буде здійснювати перевезення ваших речей.

Як розставляти меблі і коробки на новому місці

Для того щоб убезпечити себе від неприємних сюрпризів, краще заздалегідь прийти в нову квартиру і виміряти дверні прорізи, можливо знадобиться зняти деякі двері для правильного транспортування меблів. А це краще зробити заздалегідь, а не в день переїзду.

Також продумайте, куди краще розмістити великогабаритну техніку і меблі. Обов’язково звільніть коридори від зайвих меблів, непотрібних речей. Це допоможе розвантажити речі при переїзді максимально швидко і акуратно.

Скориставшись вищепереліченими порадами, ви зможете зробити переїзд легко і без матеріальних втрат.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь