Безпека та економія з GPS трекером

0
4

Однією з основних проблем великих та середніх компаній є експлуатація автомобілів підприємства її співробітниками не за призначенням. Достатньо встановити GPS трекер для авто, та завжди знати, де зараз знаходиться окрема одиниця транспорту. Побачити, який маршрут подолав за добу, тиждень чи навіть місяць водій.

Основні переваги системи

Супутникове стеження за транспортом дає безліч переваг. Економія це лише верхівка айсбергу. Але навіть цей фактор під час сильного подорожчання палива зіграє важливу роль для компанії. Водій, знаючи, що всі його переміщення на транспорті уважно відстежуються, більше не використовуватиме довірену машину в особистих цілях. До факторів економії можна додати наступні переваги:

  1. Мінімально необхідний пробіг транспорту до виконання роботи.
  2. Мінімізація потреб технічного обслуговування.
  3. Рідкісна заміна витратних матеріалів (масло, фільтри та т.д.).
  4. Незначне природне зношування двигуна та ходової частини.
  5. Машина довше зберігає новий зовнішній вигляд.

Важливо: якщо програмний продукт внести важливі дані, система самостійно буде підказувати, коли варто пройти чергове технічне обслуговування. Завчасно попередить про термін страхового поліса та безлічі інших, дрібних, але важливих нагадувань. Історію переміщень неможливо видалити, вона зберігається протягом тривалого часу на зовнішньому сервері.

Безпека з трекером

Будь-який транспорт, особливо комерційний, потребує захисту від викрадання. Сигналізація не завжди спрацьовує вчасно. Існує безліч способів, як її обійти. GPS трекер помітити у салоні автомобіля практично неможливо. Оскільки він знаходиться у недоступному місці як для водія, так й для зловмисників. Компанія завжди може скористатися системою безпеки, щоб зробити наступні ефективні дії проти крадіжки:

  • подивитися, де в цю хвилину знаходиться автомобіль;
  • точність проходження за маршрутом вантажівки з вантажем;
  • на якій території зараз працює сільськогосподарська техніка;
  • фактична витрата палива та швидкість руху по дорозі;
  • дистанційне безпечне блокування двигуна під капотом.

Трекер можна встановити не лише на легкові та вантажні транспортні засоби. Система підходить для будь-якої колісної техніки з бензиновим або дизельним двигуном. Залежно від технічної комплектації додатковими датчиками, власник вантажівки може контролювати температурний режим у кузові, якщо від цього залежить збереження вантажу. Простежити за дотриманням норм у збиранні врожаю. Щоб водій суворо дотримувався зміни, не влаштовував тривалих обідніх перерв.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь