Щоб швидко та безпечно дістатися з однієї частини з рани до іншої, не обов’язково замовляти дорогий автомобіль таксі. А зарезервувати потрібну кількість місць можна на сайті https://proizd.ua/ru лише за кілька хвилин. Функціонал сайту дозволяє вибрати не тільки клас вагону, а й точне розташування місць. Так, щоб сім’я чи група були близько один до одного.

На що впливає вартість проїзду

У складі є лише два типи сидячих вагонів: першого та другого класу. Різниця полягає в тому, що в першому випадку для кожного пасажира є трохи більше простору для комфортного розміщення. Працюють телевізори, якими транслюються фільми. Розклад руху поїздів зі столиці за найпопулярнішими напрямками для Інтерсіті виглядає так:

Номер поїзда Час відправлення Прибуття на станцію призначення Клас вагонів в составі
730К Київ 17:50 Черкаси 21:07 Сидячі 1-го та 2-го класу
743К Київ 06:20 Львів 11:58 Сидячі 1-го та 2-го класу
722К Київ 06:52 Харків 11:58 Сидячі 1-го та 2-го класу
732К Київ 07:13 Дніпро 13:40 Сидячі 1-го та 2-го класу

 

Усього за кілька годин можна подолати відстань від Києва до Львова чи інших численних обласних центрів. Укрзалізниця попереджає, варто пам’ятати, що швидкісні потяги Інтерсіті роблять дуже мало зупинок. Це один із факторів швидкості переміщення складу.

Що можна взяти з собою у багаж

Список дозволеного багажу досить великий. Головне, варто пам’ятати, що з собою можна взяти не більше 36 кілограмів багажу. Але цей ліміт поширюється на одного пасажира. Якщо подорожувати сім’єю або групою, завжди є можливість грамотно розподілити речі по сумках або валізах, щоб взяти з собою все необхідне.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь