Простий спосіб застрахувати машину

0
6

Сучасні технології роблять повсякденне життя будь-якої людини простіше. У світі більше немає необхідності приїжджати безпосередньо у відділення банку чи страхової компанії, щоб отримати необхідні послуги. Автоцівілка онлайн оформляється за лічені хвилини в комфортних умовах власного будинку. При цьому офіційний документ надходить на електронну адресу. Його можна роздрукувати на будь-якому принтері, і він матиме чинний характер, як й оформлений через страхову компанію.

Чому це вигідно?

Будь-яка поїздка містом вимагає не тільки особистого часу, а й витрат на громадський транспорт або бензин, який згорає у двигуні автомобіля. Велика ймовірність, що водієві доведеться відстояти чергу перед тим, як його приймуть. Оформлення онлайн максимально просте. Попередньо розрахувати точну вартість поліса можна заповнивши наступні поля:

  1. Тип транспортного засобу, що експлуатується водієм.
  2. Об’єм двигуна в кубічних сантиметрах.
  3. В якому населеному пункті реєструвався автомобіль (мотоцикл).
  4. Або скористатися полем та ввести реєстраційний номер транспортного засобу.

Система не тільки автоматично розрахує точну вартість страховки, а й підкаже, у яких страхових компаніях її можна буде оформити. Водієві залишиться лише вибрати страховика та заплатити онлайн необхідну суму грошей. Уважно заповнити всі особисті данні. Остаточно перевірити на помилки, потім виправити їх буде неможливо.

Важливий момент

Страховий поліс необхідно оформляти заздалегідь. Після оплати грошового внеску, він почне діяти тільки на наступний календарний день. До цього моменту експлуатувати транспорт дорогами загального користування заборонено за законодавством. Порушення вимоги вимагає від працівника поліції затримати водія, та скласти на нього адміністративний протокол порушення.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь