Меблі, зроблені за індивідуальними параметрами, будуть мати практичну користь в квартирі або будинку. На це є безліч причин. Найголовніша, шафа купе Тернопіль займатиме рівно стільки місця, скільки під неї виділено простору в кімнаті. Ніяких порожніх ніш, в яких регулярно накопичується пил.

Як це працює

Все дуже просто, сучасні технології дозволили візуалізувати шафу-купе ще на стадії планування. У кожного з нас є свій улюблений гардероб, з певними параметрами одягу. Ось під них й необхідно підлаштовувати майбутню шафу, а не мириться з хаотично розташованими полицями та недостатнім простором для тремпелів. В майбутній шафі можна буде розмістити:

  1. Необмежену кількість полиць.
  2. Передбачити нішу під сезонне зберігання взуття.
  3. Оптимальна висота розташування тремпелів.
  4. Висота шафи під стелю.
  5. Унікальне розташування та розмір полиць.

Важливо: Магазин «меблі Венге» виготовляє й стандартні шафи, які можна купити по знижці. Якщо такий варіант меблів збігається з вашою потребою. Досить зайти на сайт meblivenge.com.ua, щоб побачити поточні пропозиції за вигідними цінами.

Якість матеріалів

Не тільки привабливий вигляд та функціональність важливі в шафі-купе. Популярний предмет меблів повинен бути зроблений з надійних матеріалів, що гармонують один з одним. Якісна фурнітура від перевірених виробників забезпечить наступні переваги готовому виробу:

  • витримує активну експлуатацію;
  • не деформується під вагою дверцят;
  • міцно з’єднує окремі частини шафи;
  • найвищі декоративні показники;
  • не тьмяніє з часом й не втрачає функціональності.

Якісні меблі Тернопіль, це не просто чергова шафа в передпокої, спальні або в дитячій кімнаті. Це місце для зберігання предметів повсякденного та сезонного одягу. Вони не псуються від неправильного розміщення, навпаки, завжди готові, щоб їх можна було надіти. Оцінити якість та привабливість меблів можна самостійно за адресою м. Тернопіль проспект Злуки 45б, +38(068) 67-67-788 або ринок «Західний» 3 ряд, +38(098) 79-39-176.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь